Ayaklar Renklenecek

  • 0
  • 620
Ayaklar Renklenecek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından fuarizmir’de düzenlenen Shoexpo – 38. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, 2016 yılının ayakkabı ve çanta modasını vitrinlerden önce görücüye çıkardı. Ayakkabı ve çanta sektöründeki yenilikleri, ürünleri ve hizmetleri birarada görme imkanı sağlayan Shoexpo’ya 127 firma katıldı.
 
Son dönemlerde hızlı yükselişi ile dikkat çeken püsküllü çantalar gibi püsküllü ayakkabılar da 2016 yazının en çok tercih edilen bayan ayakkabı modelleri arasında olacak. Çok tercih edilen 10 cm kalın topuklu bayan ayakkabıları bu sezonda revaçta. Somon ve altın sarısı renklerinin hakim olduğu bayan ayakkabılarında kırmızı, mavi, sarı, yeşil, beyaz gibi birçok renkli model de vitrinlerde yerini alacak.
 
2016 kışında çizmeler ise yerini kısa ve dolgu topuk botlara bırakacak. Gelin ve abiye ayakkabılarında fuşya ve mor renkler dikkat çekiyor.  Bol taşlı modeller sezonun trend tasarımları arasında yer alıyor. 
 
2016 yılının en fazla ses getirecek tasarımları arasında platformlu erkek ayakkabı modelleri olacak. Altın sarısının sıkça kullanıldığı erkek ayakkabılarında desenli modeller öne çıkıyor.
 
Spor modellerinin sıkça kullanıldığı çocuk ayakkabıları, günlük kullanıma uygun deri üretimi yapılmış. Beyaz rengin hakim olduğu çocuk ayakkabılarında saks mavisi, mercan renginin yanı sıra çiçekli ve baskılı tasarımlar sezona renk katacak.
 
Shoexpo Fuarı – 38. Ayakkabı ve Çanta Fuarı;  T.C. Ekonomi Bakanlığı, T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), İzmir Ticaret Odası (İZTO), İzmir Ayakkabıcılar Odası, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) ve İzmir Ayakkabıcılar Derneği destekleriyle düzenlendi.
 
Bir sonraki Shoexpo Fuarı, 7 – 10 Mart 2016 tarihlerinde fuarizmir’de gerçekleştirilecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

Arşiv