Aydın Erten’e yakışır oldu

  • 0
  • 445
Aydın Erten’e yakışır oldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Konak’ın semti Gültepe’nin ilçe olduğu yıllarda iki dönem belediye başkanlığını yapan merhum Aydın Erten'in adını taşıyan Gültepe’deki park Konak Belediyesi’nce yeni baştan düzenledi. Geçtiğimiz günlerde 15'inci ölüm yıldönümünün anması yapılan efsane başkanın defnedildiği Gültepe Toros Mezarlığı'nın hemen karşısında yer alan park bakım ve yenileme çalışmalarıyla gençlerin doyasıya spor yaptığı, miniklerin ise güven içinde oyun oynadığı bir alana dönüşecek.

YENİ SPOR VE OYUN ALANI
Konak Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yürütülen bakım ve yenileme çalışmaları kapsamında engebeli arazi nedeniyle kademeli yapılan parkın alt kademesine standartlara uygun olarak bir basketbol sahası yapıldı. Parkın üst kademelerine ise çocukların gönüllerince oyun oynayabilecekleri bir oyun alanı ile bir de futbol sahası yapılacak. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda merhum başkanın adının yaşatıldığı park bölgede yaşayan çocukların ve gençlerin buluşma adresi haline dönüştürüldü.

MEVSİM ÇİÇEKLERİYLE RENKLENDİ
Yeni yapılan spor sahası ve oyun alanı ile adına yakışır bir görünüme kavuşan parkın zemin düzenlemeleri ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapıldı. Bin 648 metrekarelik alana sahip parkın 750 metrekarelik bölümünde yürütülen peyzaj çalışmaları kapsamında çeşitli mevsim bitkileri ile renklendirilen park daha güzel bir görünüme kavuştu. Çalışmalar tamamlandığında hem Aydın Erten'in adı yaşatılacak hem de Gültepeli gençler yeni bir spor sahasına kavuşmuş olacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv