Ayşe Hatun Önal, Babalar Günü için geliyor

  • 0
  • 521
Yazı Boyutu:

İzmir Optimum Outlet, Babalar Günü’nü güzel şarkıcı Ayşe Hatun Önal ile kutlayacak.“Çak Bir Selam” isimli yeni single’ı ile müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan ünlü yıldız,  Pazar günü saat 16.00’da mini bir konser verecek ve ardından düzenlenecek olan imza gününde sevenleri ile tek tek bir araya gelecek.

Optimum’dan tüm babalara kravat hediye
Optimum’un yıl boyunca gerçekleştirdiği sürpriz kampanyalarına babalara özel bir hediye de ekleniyor. 14- 15 Haziran tarihlerinde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilere Optimum Outlet için özel üretilen kravatlardan hediye edilecek.

Babalar ve çocukları Optimum’da uçacak
Babalar Günü’nde birçok renkli etkinliğe imza atacak olan İzmir Optimum’da Dream-Flight etkinliği ile kontenjana dahil olan şanslı babalar, çocukları ile birlikte uçak simülatöründe uçuş heyecanını yaşayacak. Tüm katılımcılara özel hediyeler verilirken, birinci olan baba-çocuk da uçak maketinin sahibi olacak.

Teknosa da babalarımızı unutmadı
Babalar Günü dolayısıyla Teknosa da 13-15 Haziran tarihleri arasında ödüllü X-BoxTurnuvası gerçekleştirecek. Etkinliğin finali 15 Haziran Pazar günü yapılacak ve en başarılı baba –çocuk sürpriz hediyeler kazanacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv