Aysev, Girne Bahçe Restoran’da

Dünyaca ünlü tenor Hakan Aysev, 19 Eylül Cumartesi akşamı Best Western Premier Karşıyaka Otel’in içinde yer alan Girne Bahçe Restoran’da sevenleriyle buluşacak.

  • 0
  • 3.190
Aysev, Girne Bahçe Restoran’da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dünyaca ünlü tenor Hakan Aysev, 19 Eylül Cumartesi akşamı Best Western Premier Karşıyaka Otel’in içinde yer alan Girne Bahçe Restoran’da sevenleriyle buluşacak. Napolitenler ve aryaların yanı sıra en güzel Türkçe aşk şarkılarından oluşan repertuarıyla performans sunacak Hakan Aysev programı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun koşullarda gerçekleştirilecek.

Pavoretti’nin öğrencisi olan ve müzik dünyamızda Türk Pavoretti olarak anılan Hakan Aysev’in Grup Pappion eşliğinde sunacağı program 20.30 da başlayacak. Güvenli turizm sertifikası sahibi Best Western Premier Karşıyaka Otel ve Zeytin Sanat Organizasyon iş beraberliğinde açık havada gerçekleştirilecek programda pandemi önlemleri gereği sınırlı sayıda misafir kabul edilirken,  masalar ve diğer masa sandalyeleri arasında en az bir buçuk metre mesafe bırakılması, ailelere özel masa tahsisi gibi üst düzey önlemler uygulanacak.

Girne Restoran’ın hazırladığı özel menü eşliğinde sunulan Hakan Aysev programı, dört ayrı kategoriden fiyatlarla misafirlerini ağırlayacak. Geceye katılmak isteyenler için rezervasyonlar, Zeytin Sanat Organizasyon ve Best Western Premier Karşıyaka Otel üzerinden yapılabiliyor.
Bilgi Best Western Premier Karşıyaka : 0 232 324 90 00,   Zeytin Sanat Organizasyon: 0 505 055 51 25

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

Arşiv