Azerbaycanlılardan Başkan Selvitopu’na plaket

  • 0
  • 687
Azerbaycanlılardan Başkan Selvitopu’na plaket
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’de yaşamlarını sürdüren Azerbaycanlı vatandaşların kurduğu “Azerbaycan Kardeşlik ve İşbirliği Derneği”, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin  Selvitopu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Karabağlar Belediyesi ile Azerbaycan’ın bir belediyesinin kardeş belediye olmasını istediklerini ifade eden Dernek Başkanı Dr. Asıf Kurban, Başkan Selvitopu’na günün anısına plaket sundu.

“Azerbaycan Kardeşlik ve İşbirliği Derneği” Başkanı Dr. Asıf Kurban, Başkan Yardımcısı Cavit Aliyev, Yönetim Kurulu Üyesi Ferid Novruzov ve Basın Danışmanı Nigar Börek’in yaptığı ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.  Karabağlar’ın isim olarak da Azerbaycan’a çok yakın olduğunu ifade eden dernek başkanı Asıf Kurban “ Azerbaycan’da bir Karabağ bölgemiz var. İnşallah ileride Karabağ bölgesinden bir belediye ile Karabağlar Belediyesi’nin kardeş olmasını çok isteriz. Başkanımız da bu konuda olumlu yaklaştı” dedi.

İlişkiler her geçen gün daha da güçleniyor
Dernek başkan ve üyelerinin kendilerine yaptığı nezaket ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise, ortak tarihi ve geçmişi olan Türkiye ve Azerbaycan arasındaki ilişkilerin her zaman dostane biçimde geliştiğini ifade etti. Başkan Selvitopu,  kendisine sunulan plaket için de Dernek Başkanı ve yönetimine teşekkür etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv