“Bahattin Tatış Yarınlarda Var Olmak Ödülleri” dördüncü kez sahiplerine sunulacak

  • 0
  • 939
“Bahattin Tatış Yarınlarda Var Olmak Ödülleri” dördüncü kez sahiplerine sunulacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Özel Türk Koleji’nin kurucusu, eğitimci, matematik öğretmeni merhum eğitimci Bahattin Tatış’ın değerleri ve ilkelerini yaşatmak, kendi ifadesiyle “Yarınlarda Var Olmak”, farklı alanlarda başarı gösteren kişileri yeni nesillerle tanıştırmak ve başarılarını  bir kere daha taçlandırmak için düzenlenen; “Bahattin Tatış Yarınlarda Var Olmak Ödülleri”nin dördüncüsü 17 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek organizasyonda sahiplerine sunulacak.

İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdür ve İTK Mezunları Derneği Başkanı Aytül Büyüksaraç, İzmir Kent Konseyi Başkanı Güman Kızıltan, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Alp Timur, iş adamı Cüneyt Baysak, gazeteci Gülengül Uslu, İzmir’i Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu ve  İTK Büyükçiğli Kampüs ve İTK Mezunları Derneği Başkan Yardımcısı Müdürü İpek Deniz’den oluşan seçici kurulunun titiz çalışması sonucunda ön değerlendirmeden geçerek  ödül almaya ödüllerini bu yıl da yine çok değerli kişilerin elinden alacaklar.

İzmir Özel Türk Koleji ve İTK Mezunları Derneği’nin iş birliği ile düzenlenen ve İTK Bahattin Tatış Kampüsü’nde gerçekleştirilen “Bahattin Tatış- Yarınlarda Var Olmak Ödülleri”nde geçmiş yıllarda olduğu bu yıl da 6 farklı dalda ödül verilecek. Sanatta Başarı, Sporda Başarı, İş’te Başarı, Bilime Katkı, Eğitime Katkı ve Yaşama Katkı alanlarında ödüllerin verileceği gecede, İTK’lı yöneticiler, idareciler, öğretmenler, İTK’lı mezunlar, sanat, spor ve iş dünyasından birçok kişi katılacak.


İTK Büyükçiğli Kampüs Müdürü ve İTK Mezunlar Derneği Başkan Yardımcısı İpek Deniz; “Adayların belirlenmesi ve seçim kriterlerine uygunluğu konusunda seçiciler kurulumuz titizlikle çalıştı. “Bahattin Tatış Yarınlarda Var Olmak Ödülleri”nde bu yıl da geçmiş yıllarda olduğu gibi Bahattin Öğretmenimizin adına yakışır bir ödül töreni gerçekleştireceğiz ve Yarınlarda Var Olmuş, genç nesillere ışık tutacak değerlere teşekkürlerimizi sunacağız.” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv