Bahçeşehir Koleji, Ata’yı Özlemle Andı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79. yılında Bahçeşehir Koleji’nin İzmir’deki üç kampüsünde törenlerle anıldı. Bahçeşehir Koleji’nin Bornova, Güzelbahçe ve Karşıyaka kampüslerinde tüm yurtta olduğu gibi saat 9’u 5 geçe hayat durdu.

  • 0
  • 644
Bahçeşehir Koleji, Ata’yı Özlemle Andı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79. yılında Bahçeşehir Koleji’nin İzmir’deki üç kampüsünde törenlerle anıldı.
Bahçeşehir Koleji’nin Bornova, Güzelbahçe ve Karşıyaka kampüslerinde tüm yurtta olduğu gibi saat 9’u 5 geçe hayat durdu. 
                                                    
Bayrakların yarıya indirildiği kampüslerdeki anma törenleri, Atatürk büstlerine çelenk konulmasıyla başladı. Konferans salonlarındaki törenlerde, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Okul Müdürlerinin konuşmaları gerçekleşti ve Atatürk’e bağlılık dile getirildi. Öğrencilerden oluşan koronun seslendirdiği şarkılar ve şiir dinletileri, salonlarda duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Bazı öğrenci ve öğretmenler, gözyaşlarını tutamazken, dans ve orotoryo gösterileri, büyük beğeni topladı.
 
Defileye büyük ilgi 
Güzelbahçe kampüsünün öğrencileri, ilçedeki Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen resmi törene de katıldı. Kaymakam Hüseyin Kulözü ve Belediye Başkanı Mustafa İnce ile çok sayıda davetlinin katıldığı törende, Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin oluşturduğu koronun dinletisi ile Atatürk’ün hayatıyla ilgili canlandırmaları büyük beğeni topladı. Anma töreni, öğrencilerin, Atatürk’ün giydiği kıyafetlerden oluşan defile gösterisiyle sona erdi. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Arşiv