Bahçeşehir Koleji’nde Kış Okulları Başladı

Bahçeşehir Koleji, 2017-2018 eğitim öğretim yılında İzmir’deki kampüslerinde kış okullarının kapılarını öğrencilere açtı. Bilim ve teknoloji ağırlıklı STEM modelini Türkiye’de uygulayan ilk okul olan Bahçeşehir Koleji’nin Karşıyaka, Bornova ve Güzelbahçe kampüslerinde kış okulları başladı.

  • 0
  • 1.405
Bahçeşehir Koleji’nde Kış Okulları Başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bahçeşehir Koleji, 2017-2018 eğitim öğretim yılında İzmir’deki kampüslerinde kış okullarının kapılarını öğrencilere açtı.
Bilim ve teknoloji ağırlıklı STEM modelini Türkiye’de uygulayan ilk okul olan Bahçeşehir Koleji’nin Karşıyaka, Bornova ve Güzelbahçe kampüslerinde kış okulları başladı. 21. yüzyıl bireylerini yetiştirmeyi hedefleyen, çift dilli eğitim, Robotik ve Kodlama saati uygulaması ve kişiye özgü öğretim modeliyle ön plana çıkan Bahçeşehir Koleji’nin yeni markası Bahçeşehir Kültür tarafından gerçekleştirilen kış okulları, hem birey, hem de takım olmayı başarabilen mutlu ve özgüvenli jenerasyonlar yaratmak için yola çıktı.

Spor ve sanat branşlarında eğitim
Robotik-kodlama, yaratıcı drama, gitar, keman, piyano, sanat-tasarım, anne ve çocuk pilatesin yanı sıra basketbol, futbol, voleybol, yüzme, jimnastik gibi spor branşlarında eğitimlerin verileceği kış okullarında, çocuk ve gençlerimizin akademik başarılarının yanında, sağlıklı iletişim kurabilen, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, yararlı hobileri olan, estetik beğenileri gelişmiş, insana, topluma, doğaya saygılı, gelişime açık sağlıklı bireyler olarak yetiştirmek amaçlandı.

“Tüm İzmirlileri kampüslerimize bekliyoruz”
Kış Okulları ile ilgili açıklama yapan kolej yetkilileri,  “Spor branşın da öncelikli bölgesel turnuvalar ardından tüm bölgelerin hak kazanmış okulları arasında bir Türkiye Şampiyonası organize edilecektir. Türkiye’de bir ilk olacak bu turnuva sitemi ile öğrencilerimiz hem kendilerini geliştirecek bir ortam içinde bulunacak, hem de deplasmanlı müsabaka tecrübesi yaşayarak, kazanmak ve kaybetmek kavramlarını arkadaşları ile birlikte yaşayacaklardır. Farklı okul ve kampüslerden arkadaşlıklar kurulacak, farkındalıklarını arttırarak daha bilinçli bireyler olma yolunda bir adım daha atacaklardır. Sanat dalında yer alan öğrencilerimiz ise, sene içinde gerçekleşecek çeşitli festival organizasyonların da ortaya çıkardıkları eserler ile kendilerini daha iyi ifade etme imkanı bulacaklardır. Kış okullarımız, tüm İzmirlilerin katılımına açıktır. Katılmak isteyenleri, kampüslerimize bekliyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

418 projeye Tübitak desteği

Prag’dan İzmir Ekonomi’ye önemli konuk

Çip üretiminde AB desteği

Arşiv