Bahçeşehir’den teşekkür yemeği

  • 0
  • 5.042
Yazı Boyutu:

Bahçeşehir Üniversitesi, İstanbul dışından en çok öğrenci akışı’nın gerçekleştiği İzmir Liselerinin ge müdürleri ve rehber öğretmenlerine teşekkür yemeği düzenledi. Kordon Otel’de düzenlenen yemeğe çok sayıda okulun yöneticileri katıldı.
 
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları İzmir Genel Koordinatörü Yücel Yücel’in hoş geldiniz konuşması ile başlayan gecede Bahçeşehir Üniversitesi Tanıtım Direktörü Eray Mazanoğlu Bahçeşehir Üniversitesi ile ilgili özel bir sunum gerçekleştirdi. 
Bahçeşehir Üniversitesi’nin ile ilgili geniş bir bilgi veren Mazanoğlu, İstanbul dışında İzmir başta binlerce öğrencinin eğitim gördüğü Bahçeşehir Üniversitesi’nin  Türkiye’de en çok yabancı öğrencisi olan vakıf üniversitesi olduğunu ve dünya’nın 66 ülkesinden 1104 öğrencinin eğitim gördüğünü söyledi.

Bu yıl hizmete giren Tıp Fakültesi’nin üç yeni bölümle açıldığını, kontenjanla öğrenci alındığını belirterek”  Sağlık Kurumları Yöneticiliği, Fizyoterapi Fizik Tedavi v e Rahabilitasyon ve Beslenme, Diyetetik Bölümleri’ni açtık. Sağlık Alanında çok büyük atılım olacak, devrim yaratacığını düşündüğümüz farklı bir eğitim programı uyguluyoruz.  Harvard Üniversitesi’nden  transfer edilen Prof. Dr. Türker Kılıç’ın Dekanlığı ile eğitim veriyoruz.  Sağlığın Yurt dışında Marka olması hedeflerimiz arasında. Doktor yetiştirmenin yanısıra, bilim adamı yetiştirmek istiyoruz. Öğrencilerimizin bir yıl yıl Harward’da 1 yıl eğitim almasından sonra yine Yine Bahçeşehir Üniversitesi çatısı altında eğitimine devam edecek.” Dedi.

Ciddi yatırımlarla çok büyük işler yapılacağını dile getiren Eray Mazanoğlu, İzmir’de Genel İşletmecilik (MBA), Reklamcılık ve Marka İletişim Yönetimi ve Pazarlama İletişimi ve Halkla İlişkiler Yüksek Lisans Programları’nın ilgi gördüğünü ve  YÖK’ten izin çıkması halinde ek bölümler de açılmasının planlandığını anlattı. 

İrfan Albayrak, Servet Boyacı, Süleyman Yetişken, İpek deniz, Yavuz Kahraman, Nuri Çiftçi, Erdoğan Kanal

Berkant Güloğlu, Semih Gnecay, Ayhan Kakız,  Esin İnce, Serbülent Konuralp,Teoman Aksu, İzzet Özkaranfil

Salim Atila, Ali Keleş, Ahmet Taşkıran,  Mustafa Ünal, Hakan Bakır, Mehmet Çiçek, Ramazan Aslan

Kenan Ergül, Ali Satmaz, Gülseren Atılkan, Gülçin- Mehmet  Kaya, Türker Sağıroğlu, Murat Kesici, Asaf Akıncı

Süleyman Çam, Adem Kirman, Fetanet Ebru Yılmaz, Saadettin  Kıraç, Turgay Bingöl, Ersin Bilici

Mustafa Durmazkul, Behçet Seçkin, Fehmi Yılmaz, Yaşar Burçak, Ersin Özen

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Ekol Sağlık Grubu 17 Yaşında

Arşiv