Bakıcı Belediye Başkanlığı Görevine Başladı

  • 0
  • 535
Yazı Boyutu:

30 Mart 2014 Pazar günü yapılan  yerel seçimlerde  CHP karşısında 16 oy farkla zaferini ilan eden Selçuk Belediye Başkanı ZeynelBakıcı  belediye başkanlığı  görevine başladı. 

Yapılanyerel seçimlerin ardından bir hafta boyunca Cumhuriyet Halk Partisi’nin  İlçe Seçim Kurulu’na ve İl Seçim Kurulu’nayaptığı itirazlarının reddinin ardından seçim sonuçlarına göre SelçukBelediyesinin yeni başkanı Zeynel Bakıcı oldu.

SelçukBelediye Başkanlığı’na seçilen Zeynel Bakıcı Selçuk Belediyesi meclis üyelerive AKP Selçuk İlçe teşkilatının katılımı ile mazbatasını aldı.  Mazbatayı alan Başkan Bakıcı ilçe teşkilatı  ve çok sayıda vatandaş ile birlikte belediyeyegelerek vatandaşların tebrik dileklerini makamında kabul etti. Makamında BaşkanBakıcıyı İlk olarak Selçuk AKP İlçe Teşkilatı Başkanı Sema Yeşilçimen tebriketti.

Belediyebaşkanlığının ilk gününde açıklama yapan Başkan Bakıcı “ Hep birlikte çokönemli bir süreci yaşadık.  Herkesinemeği geçti ve herkes çaba gösterdi . Başta  İlçe Teşkilat başkanımız olmak üzere  ve teşkilat görevlilerimize , tümhemşerilerime bana oy veren veya vermeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.Allah bizi mahcup etmesin. Bundan sonraki sürecimizde halkımız bizden hizmetbekliyor asla kısır çekişmeler içerisinde olmayacağız. Bizim için Selçukluhemşerilerimiz birdir herkes hizmetlerimizden eşit şekilde yararlanacak. Bizherkesin başkanı olacağız. Bize yakışan şekilde davranarak hiçbir taşkınlığagirmeyerek bu bilinç içerisinde hareket edeceğiz. Biz koltuklardan güç alandeğil koltuklara güç veren olacağız. Eğer bu beş yılın sonunda herkesin yüzügüler ve refah düzeyi artar ise biz görevimizi layığı ile yapmış olacağızdemektir. Yolumuz açık olsun kentimiz için hayırlısı olsun” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv