YALNIZLARA İZMİR'DE HELİKOPTER TURU

  • 1
  • 3.652
YALNIZLARA İZMİR'DE HELİKOPTER TURU
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bisquitte Café & Restaurant'ın, yaklaşan sevgililer gününe özel olarak sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği kampanya yoğun ilgiyle karşılaştı.
Kampanya kapsamında toplam 6 kişi, 14 Şubat sevgililer gününde İzmir üzerinde helikopter turu kazanacak. 
Bisquitte’in Kurucu Ortaklarından Arda Galin, sevgililer gününde alışılanın aksine, çiftler yerine yalnızlara yönelik bir kampanya gerçekleştirdiklerini söyledi.

Sevgililer gününde tüm firmaların çiftlere özel etkinlikler gerçekleştirdiklerini ve yalnızlara yönelik bir kampanya bulunmadığını söyleyen Galin, “Yalnızlar da Uçar” kampanyasıyla sıradışı bir etkinliğe imza attıklarını dile getirdi.

Kampanyanın sosyal medya üzerinden hızla büyüdüğünü kaydeden Galin, “Geçtiğimiz yıl çiftlere özel bir kampanya gerçekleştirdik. Bu yıl da, yalnızların yanında olalım diye düşündük. Gençlerin yaşamında sosyal medyanın öneminin farkındayız. O nedenle instagram üzerinden bir fotoğraf yarışması düzenledik. Her katılımcı #yalnizlardauçar hashtagini kullanarak yalnızlığını anlattığı bir fotoğraf paylaşıp, çekiliş sonucunda bu unutulmaz ödülü kazanacak ve kazanan 6 kişi sevgililer gününde İzmir semalarında gezme şansı yakalayacak” diye konuştu. 

YALNIZLAR UÇACAK!
İzmir ve Manisa'da toplam 6 şubeyle hizmet veren Bisquitte'in sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği kampanyayla toplam 6 kişi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde İzmir üzerinde helikopter turu kazanacak.

Kampanyaya katılmak isteyenler, Bisquitte'in Instagram sayfasını beğenenerek #yalnizlardaucar hashtagiyle yalnızlığını anlatan fotoğraflar paylaşacak.

12 Şubat Cuma günü saat 24.00'e dek katılımın süreceği kampanyanın sonucu da ertesi gün,  yine instagram üzerinden katılımcılara duyurulacak. 

Yorumlar (1)
  • Ata Emir Zorlu

    Ata Emir Zorlu

    Evlilik teklifi yapmak istiyorum . Mümkün mü helikopterde İzmir'de gerceklesecek.

    03 Kasım 2022 04:16
YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv