Bar Psikoloğu Leolara geldi

İzmir İmbat Leo Kulübü, Ünlü Bar Psikoloğu Ferhat Aydın’ı Sardunya Cafe & Bar’da 118 R Yönetim Çevresi Leo Kulüpleri üyesi Leolarla buluşturdu.

  • 0
  • 915
Bar Psikoloğu Leolara geldi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir İmbat Leo Kulübü, Ünlü Bar Psikoloğu Ferhat Aydın’ı Sardunya Cafe & Bar’da 118 R Yönetim Çevresi Leo Kulüpleri üyesi Leolarla buluşturdu.

Geceden elde edilen gelirin Menemen 100’ncü Yıl İlk Öğretim Okulu öğrencilerine giyim yardımı olarak gideceğini öğrenmesiyle koşarcasına geldiğini belirten Ferhat Aydın, “Drink And Talk Show' konsepti içinde leolara iki bölüm halinde gerçekleşen etkinlikle unutulmaz bir akşam yaşattı.

Sunumuna Bar Psikoloğu olma nedenini açıklayarak başlayan Aydın, öğrenciyken de, ODTÜ Psikoloji Bölümü’nden mezun olduktan sonra da sosyal ortamlarda insanların sürekli sorular sormasının  insanların basit bilgilere ihtiyacı olduğuna kanaat getirmesine ve onların ayağına gitmeye karar vermesine neden olduğunu söyledi.

Aydın, “İnsanlarımızın kültürel olarak ta, ekonomik olarak ta terapiye gitme gibi bir alışkanlığının olmamasının üzerine bir de üşengeçliği katınca ‘Bar Psikoloğu’ olmaya karar verdim. Barlarda insanları dinleyen bir psikolog olarak böyle bir sistemin, dünyada eşi benzeri olmayan bir mesleğin yaratıcısı olduğumu öğrendim. Psikologa gidebilecek kadar parası olmayan, içine de atmak  istemeyen, psikologluk bir durumu olmamasına karşın merak ta edenlerin sorularını yanıtlamaya, kısaca psikoloğa gidemeyen insanlara geldim” dedi.

Birinci bölümünde insanların ihtiyacı olan basit ve küçük psikoloji bilgiler, gözlem ve tespitlerini içeren sunum gerçekleştiren Ferhat Aydın, mizah ile toplumumuzun absürd taraflarını irdeleyen Aydın programının ikinci bölümünü ise soru ve cevaplara ayırdı ve cinsellik, asabiyet, sosyal medya bağımlılığı gibi bir dizi soruyu cevapladı.  İmbat Leo Kulübü Başkanı Orkun Kılınç, “Bar Psikoloğu”na leolar adına plaket verdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv