Barış Doğan’dan kanser hastalarına yardım konseri

  • 0
  • 976
Yazı Boyutu:

İzmir Hasta Çocuk evleri Derneği yararına düzenlenen  “Bir Demet Nostalji/Yeşilçam nağmeleri” konserde İzmirli yardımseverler Ziya Gökalp Kültür Merkezinde bir araya geldi. Solist Barış Doğan eşlinde Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuvarı öğretim üyeleri, dernek yararına akıllardan silinmeyecek bir konser verdi.
 
Konserde açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Suzan Kızılgök “ Hasta çocuk ve ailelerinin ev ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yola çıktık. Bornova’da 3 evimiz var . Tüm gayemiz bu evlerin sayısını arttırmak. Bu konserin geliri de bu amaçla kullanılacaktır”dedi.
Konsere katılan hastalardan Ege Üniversitesi Onkoloji Kliniğinde tedavi gören hasta Dilan Coşkun “Hastanede tedavi gördüğüm sıralarda çok sevdiğim  doktorum Prof.Dr. Buket Erer  Del Castello sayesinde dernekle tanıştım ve derneğin evinde aylarca kaldım. Bu esnada doktorlarım ve dernek yöneticileri beni hiç yalnız bırakmadılar hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Ayrıca dernek yöneticilerinden Birgül Çakıcı “yardımseverlerin Derneğin internet sitesini (www.hastacocukevleri.org.tr) ziyaret ederek derneğin çeşitli etkinliklerine katılabilir, 2. El kullanılabilir kıyafetlerini derneğe vererek, bir elde siz uzatarak, hasta çocuklarımızın yanında olduğunuzu hissettirebilirsiniz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Demir, A takımı ile bir araya geldi

Mine Piriştina son yolculuğuna uğurlandı

Türkiyeli Yazarlar Grubu’ndan Çiğli’ye ödül

Haftaya asfalt çalışmasıyla başladı

Dikili’de yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Arşiv