Basın -Yayınlılar 30’uncu mezuniyet yıldönümünü kutladı

Ege Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu Gazetecilik ve Radyo- TV Bölümü’nden 1987 yılında mezun olan kalabalık bir grup, Selçuk’ta bir araya gelerek mezuniyetlerinin 30’uncu  yılını kutladı.

  • 0
  • 520
Basın -Yayınlılar 30’uncu mezuniyet yıldönümünü kutladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu Gazetecilik ve Radyo- TV Bölümü’nden 1987 yılında mezun olan kalabalık bir grup, Selçuk’ta bir araya gelerek mezuniyetlerinin 30’uncu  yılını kutladı. İki gün boyunca unutulmaz saatler yaşayan gruba, fotoğrafçılık dersi de veren eski Basın Yayın Yüksekokulu eski Müdür Yardımcısı Leyla Arsan da katıldı.

İzmir’in yanı sıra, Ankara, İstanbul, Antalya, Bursa, Aydın ve Muğla’dan gelen 38 mezunun, eşleri ve çocuklarıyla katıldıkları organizasyonda, unutulmaz anlar yaşandı. Selçuk’ta  buluşarak kucaklaşan mezunlar, eski günleri kahkahalar eşliğinde yad etti. Eski fotoğraflar eşliğinde hazırlanan sinevizyon gösterisiyle okul günlerine geri dönen basın yayınlılar, pasta keserek kutlamayı sürdürdü. Gece boyunca eğlenceli saatler geçiren mezunlar, unutulmaz hocaları Arsan ile fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv