Başkan Atila’dan Baysak’a teşekkür ziyareti

  • 0
  • 448
Başkan Atila’dan Baysak’a teşekkür ziyareti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Srebrenitsa katliamının 20. yıl dönümünde Bosna Hersek’e giden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bosna Hersek Fahri Konsolosu Kemal Baysak’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Bosna Hersek’te çok anlamlı ve güzel 3 gün geçirdiklerini ifade eden Başkan Atila, “Avrupa’nın ortasında Bosna’da yaşanan katliamı ve dramı daha iyi anladık. 20 yıl önce yaşananları mutlaka görmek, göstermek ve unutturmamak gerekiyor” dedi. Bosna Hersek Fahri Konsolosu Kemal Baysak ise her zaman yanlarında olan Başkan Atila’yı, Borna Hersek’te ağırlamaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bosna Hersek Fahri Konsolosu Kemal Baysak’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Atila, Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Zekai Erşen ile Bornova Belediyesi Meclis üyelerinin de yerini aldığı buluşmada, Bosna Hersek’te çok anlamlı ve güzel 3 gün geçirdiklerini ifade etti.

İlişkilerimizi daha da geliştirelim
Kendilerini anma törenlerine davet eden Bosna Hersek Fahri Konsolosu Kemal Baysak’a teşekkür eden Başkan Atila, “Sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Konukseverliğiniz dolayısıyla başta Sayın Kemal Baysak olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu iletişimin kentler arasında da devam etmesini istiyoruz. Bu anlamda Tuzla Belediyesi ile kardeş kent olma yolunda ilk adımı önümüzdeki ilk meclis toplantımızda atacağız” diye konuştu. 

Bu acılar bir daha yaşanmasın
Dünya’nın hiçbir yerinde böylesi olayların yaşanmamasını dileyen Başkan Atila, “Orada pek çok şeyin farkına daha iyi vardık. Avrupa’nın ortasında Bosna’da yaşanan katliamı ve dramı daha iyi anladık. 20 yıl önce yaşananları mutlaka görmek, göstermek ve unutturmamak gerekiyor” dedi.

Bosna Hersek Fahri Konsolosu Kemal Baysak ise her zaman yanlarında olan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı, Borna Hersek’te ağırlamaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv