Başkan Atila’dan birlik mesajı

  • 0
  • 619
Başkan Atila’dan birlik mesajı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Kurban Bayramı öncesinde personeliyle bayramlaştı. Belediye çalışanlarıyla Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’nda biraraya gelen Başkan Olgun Atila, Bornova Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu söyledi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’nda Kurban Bayramı öncesinde personeliyle biraraya geldi. Tüm personelin tek tek elini sıkarak bayramlaşan Başkan Atila, Kurban Bayramı’nda birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığını hatırlattı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila konuşmasında, belediye hizmetlerini artırmanın gayreti içinde olduklarını belirterek, “Sınırlı bütçeyle sınırsız hizmet vermek için çalışıyoruz. Yapılan yatırımların hepsi insanımız için. Bornova Belediyesi ailesi olarak hizmet bekleyen yurttaşlarımıza hep daha iyisini götürme gayretimizi devam ettireceğiz. Bayramdan sonra çalışmalarımıza daha çok çalışma azmiyle devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerim adına personelimize hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Ülke olarak çok zor günlerden geçildiğini hatırlatan Başkan Atila, “Memleketimizin her yerinde birlik, beraberlik ve barış havasının yeniden yaşanmasını diliyorum. Bütün şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Mustafa Turan mali durum tablosunu paylaştı

Bayraklı, halkın belediyesidir!

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Arşiv