Başkan Atila’dan KAYED’e ziyaret

  • 0
  • 374
Başkan Atila’dan KAYED’e ziyaret
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila kenti, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve vatandaşlarla yani toplumun tüm kesimleri ile birlikte yönetmeyi ilke edindiklerini söyledi. Karacaoğlan ve Yeşilova Mahalleleri Kültür Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Atila, “Sizlerden aldığımız güç ve inançla daha çok çalışıyoruz. Her zaman birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Karacaoğlan ve Yeşilova Mahalleleri Kültür Dayanışma Derneği(KAYED)’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Ramadan Güler; Yeşilova Mahallesi Muhtarı Erkan Güler, Karacaoğlan Mahallesi Muhtarı Sönmez Eriş’in de bulunduğu ziyarette amaçlarının birlikte, barış içerisinde yaşama kültürüne katkı koymak olduğunu söyledi. Güler, Yeşilova Höyüğü gibi önemli bir alanın da içinde bulunduğu bölgelerinin her anlamda daha da gelişmesi için mahalle sakinleri ve muhtarlarla işbirliği içerisinde olduklarını ifade etti. Ramadan Güler, hizmetleri ve ziyareti nedeniyle teşekkür ettiği Başkan Olgun Atila’yı KAYED’e üye de yaptı.

Birlikte olmaya devam edeceğiz
Bornova Belediyesi’nin meclis üyeleri, ilgili Başkan Yardımcısı ile temizlik, fen ve park-bahçeler müdürleri de toplantıya katıldı. Toplantıda, Yeşilova ve Karacaoğlan Mahallesi sakinlerinin istek ve önerileri gündeme geldi. “Ortak Akıl” ilkesiyle çıktıkları hizmet yolunda ihtiyaçlar, öncelikler ve vatandaşların taleplerine göre proje ve hizmetler ürettiklerine dikkat çeken Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Burada olmak bizim için büyük mutluluk. Sizlerden aldığımız güç ve inançla daha çok çalışıyoruz. Kentimizi de bu anlayışla hep birlikte yönetiyoruz. Her zaman birlikte olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ziyaretin ardından vatandaşlarla birlikte iki mahalleyi gezdi. İstek ve şikayetleri dinleyen Atila, ihtiyaçları ve yapılması gerekenleri tek tek not aldı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Demir, A takımı ile bir araya geldi

Arşiv