Başkan Atila’dan Kaymakam Gündoğan’a ‘hoş geldin’ ziyareti

  • 0
  • 424
Başkan Atila’dan Kaymakam Gündoğan’a ‘hoş geldin’ ziyareti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, yeni görevine başlayan Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan’ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Erzurum Vali Yardımcısı iken Bornova’ya atanan Kaymakam Mustafa Gündoğan’a ilçe hakkında bilgi veren Başkan Atila, uyumlu bir çalışma ile Bornova’ya hizmet etmek istediklerini söyledi

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, hafta başında yeni görevine başlayan Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan’ı makamında ziyaret etti. Yaz kararnamesiyle Haziran ayında ataması yapılan Gündoğan’a başarılar dileyen Başkan Atila, uyumlu çalışmanın önemine dikkat çekti.

Başkan Atila, “Size bütün hemşehrilerimiz adına hoşgeldiniz diyoruz. Biz her zaman başta kaymakamlığımız olmak üzere devletimizin bütün kurumlarıyla uyum ve işbirliği içinde ilçemizi bir adım daha ileri götürmek için var gücümüzle çalışmak istiyoruz” dedi.

Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan da Başkan Atila’ya ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, “Yerel yönetimler sıkı bir ilişki içinde çalışacağımız kamu kurumlarının başında geliyor. Bornova için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Önümüzdeki süreçte hem Bornovamız hem de İzmirimiz için güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Bu görevler bize emanet. Giderken arkamızda hoş bir seda bırakmak bizim için en büyük ödüldür” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Arşiv