Başkan Kaan’ı Buca Metrosu’nun temel atma törenine davet etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kendisiyle tanışmak isteyen 14 yaşındaki Kaan Güzel ve 8 yaşındaki Esila Dora Badak’ı makamında ağırladı. Başkan Soyer metrolara ilgi duyan Kaan Güzel’i 14 Şubat Pazartesi günkü Buca Metrosu’nun temel atma törenine davet etti. Esila’ya ise “İlham Veren Adımlar" kitabını hediye etti.

  • 0
  • 178
Başkan Kaan’ı Buca Metrosu’nun temel atma törenine davet etti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kendisiyle tanışmak isteyen iki çocuğu makamında ağırladı. Başkan Soyer’in ilk konuğu 14 yaşındaki Kaan Güzel’di. Dedesi Mevlüt Güzel ile görüşmeye gelen Kaan, meraklısı olduğu metrolar hakkında Başkan Tunç Soyer’den bilgi aldı. Başkan Soyer, “İzmir’deki en büyük raylı sistem yatırımlarımızdan biri olan Buca Metrosu’nun temelini Pazartesi günü atacağız seni orada görmek bizi de çok mutlu eder. Ayrıca Narlıdere Metrosu gelecek sene hizmete girecek. İlk sefer gününde seninle birlikte Narlıdere’den yola çıkmak benim için unutulmaz bir anı olur” diye konuştu.

Kitap hediye etti
Başkan Soyer’in ikinci konuğu 8 yaşındaki Esila Dora Badak’tı. Esila, Başkan Soyer’in hayvan sevgisini bildiğini ifade ederek “Size hayvan sevgisi konulu bir resim çizmek istedim. Çevreye duyarlılığınız ve hayvanlara verdiğiniz değer benim için çok kıymeti. Sizi çok seviyorum” dedi.

Esila’ya kitap hediye eden Başkan Soyer “Kitapların arasında ‘İlhan Veren Adımlar’ da var ve bu kitapta 40 kadının çarpıcı başarı hikayeleri bulunuyor. Dilerim bu kadınlardan 41’incisi de sen olursun. Bu kitap sana yol gösterici olur. Biliyorum ki sen bu ülkenin gurur veren kadınlarından biri olacaksın” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv