Başkan Kocaoğlu’ndan futbol zirvesi

  • 0
  • 1.743
Yazı Boyutu:

İzmir’in köklü kulüplerinin yöneticileriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Kulüplerimizin alt yapı sorunlarını gücümüz yettiği şekilde çözümlemek istiyoruz” diye konuştu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmirli spor kulüplerinin yöneticileri ile bir zirve gerçekleştirdi. Şato Konukevi’nde gerçekleştirilen zirvede, İzmir futbolunun sorunları masaya yatırıldı. Toplantının açılışında konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, “Bir süredir kulüp başkanları ile bir araya gelemedik. Bizim de kafamızda birçok düşüncemiz, yapmayı düşündüğümüz şeyler var. Daha çok kulüp başkanlarımızı dinleyip dileklerini, acil ihtiyaçlarını tespit edip yapılabilecek olanlarını sonuçlandırmak niyetindeyiz. Belediyenin olanakları ile kulüplerimizin alt yapı sorunlarını halletmek üzere gücümüzün yettiği kadarınca hazır olduğumuzu bildirmek istiyorum” dedi.

Başkanlar kurmaylarıyla geldi
Toplantıya Altay Spor Kulübü Başkanı Ömer Hızlıok, Yönetim Kurulu Üyeleri Ergül Gülbent ile Şentürk Apaydın, Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Bilen, Futbol Yatırımları A.Ş Başkan Vekili Murat Dizdar, 2. Başkan Sinan Bezircilioğlu, Buca Spor Kulübü Başkanı Mehmet Bülent Nuri Bektur, As Başkan Hikmet Çiftçi, Spor Gelir Getirici Faailiyet Sorumlusu Sedat Nisa, Göztepe Spor Kulübü Başkanı İmam Altınbaş ile Başkan Vekili Sabri Sadıklar, İzmirspor Kulübü Başkanı Emin İşletir, Başkan Yardımcısı Serkan Güler, Yönetim Kurulu Üyesi Barış Bilici ile Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Cihan Büyükoral, 2. Başkan Ali Erten ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Seyhan Evlioğlu katıldı.
Toplantı için Başkan Aziz Kocaoğlu’na teşekkür eden kulüp başkanları, hem Büyükşehir Belediyesi ile hem de kendi aralarındaki ilişkilerin daha da güçlendirilmesi gerektiği konusunda görüş birliğine vardı. Toplantı yaklaşık 2,5 saat sürdü.
 
Bürokratlar tam kadro katıldı
Toplantıda İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Raif Canbek, Genel Sekreter Yardımcıları Serpil Baran, Erhan Bey ve Fügen Selvitopu, 1. Hukuk Müşaviri Canan Mut, Şirketler Koordinatörü Şükrü Parmaklı, İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer, Kültür ve Spor Daire Başkanı Murat Özel, Tarım Park Bahçeler Daire Başkanı Ziya Çavdar, Fen İşleri Daire Başkanı Fazıl Ölçer, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Zeliha Demirel, Kültür ve Sanat Şube Müdürü Veysel Çıldır da hazır bulundu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv