Başkan Selvitopu “Özel” çocukların gönlünü aldı  

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Sadettin Tezcan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulunu ziyaret etti.

  • 0
  • 728
Başkan Selvitopu “Özel” çocukların gönlünü aldı  
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Sadettin Tezcan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulunu ziyaret etti. Öğrencilere langırt masası ile futbol ve basketbol topları hediye eden Başkan Selvitopu, “Bu hafta engelliler haftası ama biz artık sizlere engelli değil, “başaranlar” diye hitap edeceğiz” dedi.

Dünya Engelliler Haftası kapsamında bir dizi etkinliğin düzenlendiği Karabağlarda, Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Sadettin Tezcan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulunu ziyaret eden Başkan Selvitopu, öğrenciler tarafından alkışlarla karşılandı. Ziyarette CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile Belediye Meclis Üyesi Bülent Sözüpek Başkan Selvitopu’na eşlik etti.  

Özel öğrencilerden sıcak karşılama
Okul bahçesinde Başkan Selvitopu’nu karşılayan öğrenciler, içten ve samimi davranışlarıyla Başkan Selvitopu ve beraberindekileri gülümseterek gönülleri fethettiler.
Öğrencilere bir adet langırt masası ile futbol ve basketbol topları hediye eden Başkan Selvitopu, kısa bir konuşmayla öğrencilere seslendi.

Size engelli değil, “başaranlar” diye hitap edeceğiz
Özel öğrencilerle birlikte olmaktan onur duyduğunu ifade ede Başkan Selvitopu, “Bu hafta engelliler haftası ama biz artık sizlere engelli değil, ‘başaranlar’ diye hitap edeceğiz. Çünkü sizler de bizim gibi her şeyi yapmaya layık insanlarsınız. Her zaman yanınızda olacağımızdan şüpheniz olmasın. Sizler toplumsal yaşamın içinde her yerde olacaksınız. Kültür-sanat alanlarında, sporda ve her yerde olmaya layıksınız. 
Bu yüzden de eğitim önemli. Ben öğretmenlerinizi kutluyorum. Biz de her zaman sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Sizin için küçük bir hediyemiz var. Bundan sonra da bütçemiz ölçeğinde sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Çünkü sizler bizim çocuklarımız ve geleceğimizsiniz. Sizlere ne kadar sahip çıkarsak ne kadar iyi yetiştirirsek o kadar mutlu oluruz. Bu da size küçük bir gönül alma hediyemiz olsun.” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv