Başkan Selvitopu'na Üstel’den teşekkür ziyareti

  • 0
  • 720
Başkan Selvitopu'na Üstel’den teşekkür ziyareti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Uzun süredir atıl ve kullanılmaz halde bulunan Hataysemtinde bulunan Sepici Köşkü’nü anaokulu olarak hayata geçiren Sepici ve Üstelaileleri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na teşekkür ziyaretindebulundu. Ziyarete aileleri temsilen Galatasaray Kulübü Eski Yöneticisi veTelevizyoncu Aziz Üstel ve Mustafa Sepici katıldı.

 

Yeni kuşakların yetişmesi için Başkan Selvitopu'nun buköşkün açılmasında büyük yardımları olduğunu belirten Üstel, eğitime verilendestek nedeniyle Başkan’a ve ekibine teşekkür etti. Üstel, binanın eğitimekazandırılması konusunda Başkan Selvitopu’nu bilgilendirerek “ “Sayın Başkan’amüteşekkirim. Hakikaten büyük destek verdi, vermeye de devam ediyor. Benbaşkanımız gibi aydın, insana ve eğitime değer veren çok az insan gördüm.Kendisine ve yardımcılarına teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Tarihi köşke döneminde Ulu Önder Atatürk ve İsmet İnönü'nünde konaklamak için geldiğini ifade eden Aziz Üstel, “Köşkün tarihi çok eski.Yıllardır atıl durumda bulunuyordu. Uzun süren çalışmaların ardından anaokuluolarak hayata geçecek. Ve yüzlerce, binlerce çocuğun gelişimine katkıdabulunacak” diye konuştu.

Sahilevleri, Karşıyaka, Küçükyalı’nın ardından Hatay'dabulunan ve tarihi 1905 yıllara kadar uzanan Sepici Köşkü, Aziz Üstel'in eşiFiliz Üstel ve Mustafa Sepici'nin eşi İrem Sepici ortaklığıyla Küçük KulüpAnaokulları olarak açılacak. Okulda yaşları 2-6 arasında değişen 100 çocukeğitim görecek.

Eğitime kazandırılmasından memnunum

Çocukların ve gençlerin iyi bir eğitim alması için elindengelen her türlü desteği bundan sonra da göstereceğini belirten KarabağlarBelediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise, Karabağlar sınırları içerisinde yeralan tarihi köşkün eğitime kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv