Başkan Şenol’dan Kızılay’a destek çağrısı

Türk Kızılayı İzmir Şube Başkanı Kerem Fahri Baykalmış, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’u makamında ziyaret etti. 

  • 0
  • 321
Başkan Şenol’dan Kızılay’a destek çağrısı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türk Kızılayı İzmir Şube Başkanı Kerem Fahri Baykalmış, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’u makamında ziyaret etti.  Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara çağrıda bulunan Baykalmış, Başkan Şenol’dan kampanyaya destek olmasını istedi.
Sosyal belediyecilikte örnek olan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol kendisini makamında ziyaret eden Türk Kızılayı İzmir Şube Başkanı Kerem Fahri Baykalmış ile birlikte Kurban Bayramı öncesi Gaziemirli vatandaşlara çağrıda bulundu. Başkan Şenol; “Kızılay bir insani yardım hareketidir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban etimizi Kızılay ile paylaşacağız. Çünkü Bayram, paylaşmaktır” dedi.

“Paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”
Semt Evleriyle kadınları sosyal ve ekonomik hayatın içine çeken, selde, yangında vatandaşın yanında olan, vatani göreve giden gençlere asker çantası hazırlayan, yakacak yardımı yapan, yaklaşık 30 bin kişiye iftar yemeği veren,  kandil şekeri dağıtan, cenaze ve taziye ekipleriyle vatandaşın acısına ortak olan, ücretsiz çamaşırhane gibi sosyal yardımlarla doğumdan ölüme vatandaşın yanında olan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bayramda kurban kesemeyen vatandaşların unutulmaması gerektiğini dile getirdi.

Başkan Şenol; “Kurban Bayramı’nda imkânları elvermediği için kurban kesemeyen vatandaşlarımız var. Biz, Gaziemir Belediyesi olarak, bayramlarda üzerimize düşeni yerine getiriyor, her bayram paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptığı insani yardımlarla kurban etini ihtiyaç sahiplerine dağıtan Kızılay’a destek olmak hepimizin boynunun borcudur” dedi.

“Hedef 3 bin 800 ton kurban eti dağıtmak”
Türk Kızılayı İzmir Şube Başkanı Kerem Fahri Baykalmış da; “Bu yıl hedefimiz 3 bin 800 ton kurban etini bağışçılarımızdan alıp ihtiyaç sahiplerine dağıtmak. Yaklaşık 3 milyon 800 insanımıza kurban eti ulaştırmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın bize kolay ulaşması için web sitemizi yeniledik. Web sitemize bağış butonu yerleştirdik. Bağış butonuyla kredi kartı üzerinden anında kurbanlarını bağışlayabiliyorlar. Kredi kartı olmayan vatandaşlarımızı şubemizin iletişim numaralarıyla bize ulaşabiliyorlar. ” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv