Başkan Sındır, başarılarıyla adından söz ettiriyor

  • 0
  • 860
Yazı Boyutu:

CHP TBMM Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger ile birlikte Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı ziyaret etti. Sındır’ın başarılı çalışmaları ile adından söz ettirdiğini ifade eden İnce, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan operasyon sürecini eleştirerek, “CHP’li belediyeleri mahkemeler ve müfettişlerle abluka altına almak isteyen bir iktidar var. Ama biz devrimin ve direnişin partisiyiz. Bunlar bize vız gelir tırıs gider” dedi CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger ile birlikte Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı ziyaret etti. Ziyarette İnce ve Aksünger Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ın başarılarıyla adından söz ettirdiğini belirterek, Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan operasyonu eleştirdi.
 
Türkiye’nin kuşatılmış, kurumların fethedilmiş durumda olduğunu söyleyen CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, “Böyle bir ortamda CHP’li belediyeleri de gerek mahkemelerle gerek müfettişlerle abluka altına almak isteyen bir iktidar var. Mecliste milletvekillerine saldırı, sokakta öğretmenlere, öğrencilere, işçilere saldırı var” dedi. Böyle bir ortamda, destek olmak için İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne destek olmak için kente geldiklerini söyleyen İnce, “Bu kapsamda çalışmalarıyla başarısını kanıtlayan Bornova Belediye Başkanımız Kamil Okyay Sındır’ı ziyaret etmeye geldik. Şundan eminiz ki CHP direnişinden hibirşey kaybetmeyecek. Biz devrimin ve direnişin partisiyiz. Bunlar bize vız gelir tırız gider” diye konuştu.
CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger de İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan operasyonu eleştirerek şunları söyledi:  “Belediyemizin kurumsal şemasını almış, örgüt şeması olarak koymuşlar. Bu mantıkla Türkiye’deki bütün belediyelerin şemaları örgüt şeması olarak tanımlanabilir. Ayrıca bu davanın cebir, darp ve örgütü tamamlayan diğer konulara bakan özel mahkemelerde görülmemesi lazım. İktidarın yargı üzerindeki tahakkümünün en açık göstergesi İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan baskıdır. Burada yargıyı tahakküm altına almaya çalışıyorlar. Ancak biz yine de öyle ya da böyle yargıya güveniyoruz. Arkadaşlarımızın beraat edeceklerine inanıyoruz.” Aksünger, “Bundan sonra kimse merak etmesin. İzmir’i kimseye kaptırmayız. Herkes yüreğindeki barikatı kurmaya çalışsın” diye konuştu.
 
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ise, Büyükşehir davası nedeniyle İzmir’e gelen İnce ve Aksünger’in kendisini ziyaretinden büyük bir onur duyduğunu belirterek, “Bu ziyaret sayesinde kentimizin sorunlarını da görüşme fırsatı bulduk. Hem yasal olarak istediğimiz değişiklikleri hem de bakanlıklardan taleplerimizi milletvekillerimize ilettik. Halkımıza daha kaliteli hizmet vermek için kurumsal ve bireysel olarak vekillerimizle kurduğumuz bağlar devam edecek” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv