BAŞKAN TOSUN’DAN GEZİ MESAJI

  • 0
  • 676
BAŞKAN TOSUN’DAN GEZİ MESAJI
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, İstanbul Taksim’de bulunan Gezi Parkı’nda ağaçların kesilmesine ve yapılaşmaya karşı başlayan, haksızlıklara karşı büyüyen, Türkiye’nin tüm illerinde destek gören Gezi Parkı protestolarının 2'nci yıldönümünde bir mesaj yayımladı.

“Bu Işığı Yakanları Asla Unutmayacağız”
Başkan Tosun mesajında, Gezi dayanışmasının Türkiye'nin aydınlık geleceği için bir dönüm noktası olduğuna dikkat çektiği açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"Bizler aydınlığa, demokrasiye, özgür Türkiye'ye inanan Atatürkçüler olarak ne Gezi’yi ne de Gezi direnişinde kaybettiğimiz genç fidanlarımızı asla unutmayacağız. Çünkü Gezi, Türkiye’deki demokrasiye ve özgürlüklere sahip çıkmanın simgesidir. Çünkü Gezi karanlıklara karşı gençliğin şanlı direnişidir. Bu ışığı yakanları asla unutmayacağız, hep şükranla anacağız. Bu düşüncelerle diyoruz ki; gün sevginin günüdür, gün inancın, aydınlanmanın günüdür. Ay yıldızlı bayrağımızın kardeşliğe, barışa, özgürlüğe, güçlü Cumhuriyet Türkiye’sine dalgalanması gereken gündür. Kuva-yi Milliye ruhuyla Laik, Demokratik, Tam Bağımsız Türkiye sevdasına sahip çıkan gençlere bin selam olsun. Ve tüm yüreğimizle inanıyoruz ki, bu gençlik ruhunun önünde hiçbir engel duramayacaktır. Aydınlık gelecek Gezi ruhuyla çok yakında gelecektir”
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Arşiv