Başkana kamera da yakıştı

Ege Magazin Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı- Bizimizmir Magazin Dergisi sahibi Mehmet Kurt’un dergi Yazı İşleri Müdürü Kızı Pınar Kurt’un nikahına katılan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, magazinciliğe merak sardı ve Gazeteci Başak Atilla’nın elinden fotoğraf makinasını kaptığı gibi çift ile aile büyüklerinin fotoğrafını çekmeye başladı.

  • 0
  • 1.172
Başkana kamera da yakıştı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Magazin Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu  Başkanı- Bizimizmir Magazin Dergisi sahibi Mehmet Kurt’un dergi Yazı İşleri Müdürü Kızı Pınar Kurt’un nikahına katılan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, magazinciliğe merak sardı ve Gazeteci Başak Atilla’nın elinden fotoğraf makinasını kaptığı gibi çift ile aile büyüklerinin fotoğrafını çekmeye başladı.

Mehmet Kurt’un en iyi fotoğraflarını çektiğini belirterek, Kurt’un en özel gününü görüntülemenin kendisi için onur olduğunu ve büyük keyif aldığını söyleyen Dr. İduğ, onlarca kare fotoğraf çekti ve Başak Atilla, Aydın Çetinkaya ve Yunus Emre Çınar ile paylaşarak görüşlerini aldı. Magazincilerden tam not alan İduğ, “Sııkıştığınızda Arayın yardımınıza geleyim” espri ile kırdı geçirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv