Başkanlar haftaya “birlikte” başladı

  • 0
  • 714
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediye BaşkanıAziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları ile birlikte İzmir Valisi MustafaToprak’ı makamında ziyaret etti. Beraberindeki 17 başkanla birlikte ValiToprak’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı AzizKocaoğlu, “Göreviniz, hem İzmirimiz’e ve ülkemize hem de size ve ailenizehayırlı uğurlu olsun. Hoşgeldiniz” dedi.

İzmir Valisi Mustafa Toprak isebaşkanları ağırlamaktan duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. Hem Büyükşehir hemde ilçe belediye başkanlarıyla çeşitli vesilelerle bir araya geldiğinihatırlatan Vali Toprak, “Toplu bir şekilde yapılan bu ziyarette, daha öncegörüşme imkanı bulamadığımız arkadaşlarla da buluştuk, teşekkür ediyoruz. Hemkamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişim ve diyalog, hem de bunun mahalliidarelerle olan yansımasını da hizmete dönüştürecek şekilde, çalışmalarımızıbirlikte sürdüreceğiz. İzmir’in sorunlarını hep birlikte aşmaya gayret edeceğiz”diye konuştu. 

SaatKulesi önünde fotoğraf çektirdiler

Vali Mustafa Toprak ziyaretineAliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Balçova Belediye Başkanı Mehmet AliÇalkaya, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Beydağ Belediye BaşkanıSüleyman Vasfi Şentürk, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, BucaBelediye Başkanı Ercan Tatı, Dikili Belediye Başkanı Yusuf Altıparmak, FoçaBelediye Başkanı Gökhan Demirağ, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol,Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Karaburun Belediye Başkanı SerdarYasa, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Kınık Belediye BaşkanıSüleyman Kaya, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Ödemiş Belediye BaşkanıBekin Keskin, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Selçuk Belediye BaşkanıVefa Ülgür ile Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu katıldı. Başkanlar,ziyaretten önce Saat Kulesi önünde fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv