Batur’dan memura rekor zam

Narlıdere Belediyesi ile Tüm Yerel Sen İzmir 2 Nolu Şubesi arasında toplu sözleşme imzalandı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, yine bir ilke imza atarak belediye memurların yüzünü güldürdü.  Sözleşme sonrasında memurlar ortalama 1.745 TL alacaklar.

  • 0
  • 542
Batur’dan memura rekor zam
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediyesi ile Tüm Yerel Sen İzmir 2 Nolu Şubesi arasında toplu sözleşme imzalandı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, yine bir ilke imza atarak belediye memurların yüzünü güldürdü.  Sözleşme sonrasında memurlar ortalama 1.745 TL alacaklar.

Yeni zammınız ‘HAYIRLI’ olsun
Narlıdere AKM Belediye Meclis salonunda gerçekleşen toplu iş sözleşmesi imza törenine Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı Ulvi Dülger,  Tüm Yerel-Sen İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Tamer Yiğit Güler, Şube Yönetim Kurulu ve Tüm yerel-Sen temsilcileri, Narlıdere Belediyesi meclis üyeleri ile memurlar katıldı. Narlıdere Belediyesi ile Tüm Yerel Sen arasında gerçekleşen imza töreni ile tüm yüzler güldü. Birçok Belediyede çalışanlar greve giderken her zaman emekçinin hakkını her şeyin önünde tutan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ‘Narlıdere Belediyesi olarak toplu sözleşmelerde yeniden bir ilke imza atmanın gururunu yaşıyoruz’ dedi. Batur “ İzmir’de en yüksek oranları çalışanlarımız için vermeye çalışıyoruz. Bu imzayla beraber arkadaşlarımız Sosyal denge ve Gıda yardımları ile beraber aldıkları desteği bundan sonra ortalama 1.745 TL olarak alacaklar. Biz çalışanlarımızın aileleri için. Çocuklarına daha iyi bir hayat yaşatabilmeleri ve yarınlara hazırlayabilmeleri için İzmir’deki en iyi koşulları ve zamları gerçekleştiriyoruz. Bizimde çalışan arkadaşlarımızdan tek ricamız önümüzdeki süreçte ülkemizin geleceği için, ailelerimizin ve çocuklarımızın geleceği için hepimize dikte edilen bu tek adam rejimine karşı Hayır demenizi ve geleceğinize sahip çıkmanızı istiyoruz. 16 Nisanda Sandığa giderken çocuklarımızı, bayrağımızı, vatanımızı düşünerek gideceğiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti’ni korumak için ve Ülkemizin geleceği için sandığa gideceğiz. 16 Nisanda İzmir’in çiçekleri bir başka güzel açacak, almış olduğunuz zam şimdiden HAYIR’lı olsun “ dedi.

 “2 YILLIK İMZA ATILDI”
Tüm Yerel-Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Tamer Yiğit Güler yaptığı konuşmada “Sayın Abdül Batur, Narlıdere Belediyesi çalışanları ile en yüksek rakamlara imza atarak, tüm İzmir’e ve Türkiye’ye örnek oldu. Değerli belediye başkanımız Abdül Batur 4688 Sayılı Yasaya göre, 2017 Aralık sonuna kadar TİS yapılabilecekten, yine bir ilke imza atarak TİS’i bizimle iki yıllığına imzaladı. Emekçi dostu Abdül Batur’a bu davranışından ve mücadelemize verdiği destekten dolayı, tüm kamu emekçileri adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv