BAYOSB’nin enerji yolu tam gaz

  • 0
  • 772
BAYOSB’nin enerji yolu tam gaz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Son dönemde ekonomide yaşanan sorunlara rağmen devam eden yatırımlarla Türk sanayi zincirinin en güçlü halkalarından birisi haline gelen Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi’nde (BAYOSB) sanayiciye kesintisiz ve kaliteli enerji sağlamak için hayata geçirilen toplam bütçesi 4 milyon lirayı bulan Enerji Yolu Projesi’nde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Bu yılın sonunda bitecek inşaat çalışmalarının ardından 2016 yılı başında hizmete açılacak projeyle sanayicilerin yanı sıra o bölgede yaşayan vatandaşlar da kaliteli ve kesintisiz enerjiyle buluşacak. Geçtiğimiz günlerde ihalesi tamamlanan ve inşaat çalışmaları süren Enerji Yolu projesinin bitirilmesiyle bölgenin enerji sorunu ortadan kalkarak Bağyurdu ile Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki enerji arzında yaşanan sorunlara da son verilecek.

En kısa sürede ulaşacak
Projenin finansmanının, BAYOSB’nin öz kaynakları ile İZKA ve Sanayi Bölgelerini Geliştirme programından sağlandığının altını çizen BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanvekili Fahrettin Selçik, projenin bitiminin ardından en kısa sürede abonelere dağıtılmaya başlanacağını söyledi.

10’larca yeni tesis yükselecek
Başlanan projelerin birer birer hayat bulduğunu ve bundan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Selçik, “Üçüncü dönem mezunlarını veren mesleki eğitim merkezimiz 100’den fazla kişiyi istihdama kazandırdı. Alt yapısı tamamlanan OSB’mizde fabrika inşaatlarımız yükseliyor. Artan döviz kurlarına rağmen yatırımcılarımız çalışmalarını sürdürüyor. Çok yakın zamanda 10’larca yeni tesis yükselerek hem bölge halkımıza hem de ülkemize hizmet edecek” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Arşiv