Bayraklı Belediyesi yüzleri güldürüyor

  • 0
  • 1.064
Bayraklı Belediyesi yüzleri güldürüyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi bu yılda başarılı bin 400 öğrenciye burs verecek. Geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında takdir ya da teşekkür belgesi alan ilköğretim ve lise öğrencileri bu eğitim yardımından yararlanabilecek. Burs başvuruları semt merkezlerine aralık ayına kadar yapılabilecek. Öte yandan Bayraklı Belediyesi dar gelirli bin ailenin öğrenci çocuklarına da kırtasiye yardımında bulunacak. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Çocuklar bizim geleceğimizdir. Yardımlarımızla çocuklarımızın eğitimlerine elimizden gelen katkıyı koyuyoruz. İlçemizde çocuklarımıza karşılıksız burs, ücretsiz kurs vermeye devam edeceğiz"dedi.

Bayraklı Belediyesi dar gelirli ailelerin başarılı çocuklarına burs yardımında bulunacak. “Başarını belgele eğitim yardımını al” sloganıyla yola çıkan Bayraklı Belediyesi,geçtiğimiz dönem takdir ya da teşekkür belgesi alan ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki bin 400 öğrencinin yüzünü güldürecek. Burs başvuru kayıtları aralık ayına kadar sürecek. Burs yardımı 8 aylık eğitim-öğretim dönemini kapsayacak. Eğitim desteği sayesinde zor şartlar altında okuyan öğrenciler ve onların velileri bir nebze olsun rahatlayacak. Belediye yetkilileri, başvuruları tek tek inceleyerek burs almaya hak kazananları belirleyecek.

KIRTASİYE YARDIMI
Öte yandan Bayraklı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından önümüzdeki hafta 1'den 8'nci sınıfa kadar 700 öğrenciye, 9-10 ve 11'inci sınıfta okuyan 300 öğrenciye de kırtasiye yardımında bulunacak. Kırtasiye setinde çanta, kalem, kalemlik, defter, silgi, kalemtıraş, kuru-pastel ve sulu boya bulunuyor.

YÜZLER GÜLSÜN BİZİM İÇİN YETER
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, her yıl olduğu gibi 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde de başarılı öğrencilere burs vereceklerini söyledi. Başkan Karabağ, “Dar gelirli vatandaşlarımızın eğitim bütçelerine elimizden gelen katkıyı koymaya çalışıyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların yüzleri gülerse bizler mutlu oluruz. Burs vermeye devam edeceğiz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv