Bayraklı'da 6 noktaya iftar çadırı

Bayraklı Belediyesi Ramazan ayı boyunca ilçenin 6 farklı noktasına iftar çadırı kuracak.

  • 0
  • 537
Bayraklı'da 6 noktaya iftar çadırı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi Ramazan ayı boyunca ilçenin 6 farklı noktasına iftar çadırı kuracak.

Çadırlarda her gün 3 bin vatandaş misafir edilecek. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Halkımızla beraber Ramazan Ayını 10'uncu kez birlikte geçirmenin heyecanını yaşıyoruz. Herkesi beraber iftar açmaya bekliyoruz” dedi.
 
Bayraklı Belediyesi 15 Mayıs’ta başlayacak Ramazan öncesi hazırlıklarını tamamladı. 10 yıldır Ramazan ayında kurulan  iftar çadırlarında vatandaşlar oruçlarını açacak, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da bu çadırlarda vatandaşlarla birlikte olacak. Bayraklı’da  
Ramazan çadırları; Bayraklı Merkez Mahallesi, (Şehit Hakan Uysal Sokağı Futbol Sahası)
Osmangazi Mahallesi (İbrahim Ethem Caddesi No:35 - 8’nolu Aile Sağlığı Merkezi yanı),
Alparslan Mahallesi (Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri), Nafiz Gürman Mahallesi (Taziye Evi- Kubilay Caddesi No:73), Yamanlar Mahallesi (Üç Fidan Anıtı- 7348 Sokak Nazım Hikmet Rekreasyon Alanı) ve Gümüşpala Düğün Salonu’na (7037 Sokak) kurulacak.
 
CAMİLER RAMAZAN AYINA HAZIR
Öte yandan Bayraklı Belediyesi Ramazan ayı öncesi ibadethanelerin temizliğini de sürdürüyor. İlçedeki tüm cami, cemevi ve kiliseyi belli periyotlarla temizleyen ekipler, Ramazan ayı öncesi camileri pırıl pırıl yaptı. Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını Ramazan boyunca sürdürecek.
 
YİNE HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ
Ramazan ayının birlik beraberlik, dayanışma ve bereket ayı olduğunu vurgulayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar çadırlarımızda binlerce vatandaşımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşayacağız. Hep birlikte oruç açacağız. Bu mübarek ayın barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv