Bayraklı, marka olacak

  • 0
  • 1.285
Yazı Boyutu:

DSP BayraklıBelediye Başkan Adayı, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, hayalindekiBayraklı’yı açıkladı.  “Hayalimde öyle bir Bayraklı yaratmak varki, bunu anlayabilmek için çok büyük düşünmek gerekir” diyen Aslan, “ Sosyal yaşamından kültürel gelişimine, çağdaşve modern mimarisinden yerel ekonomisine birinci sınıf bir Bayraklı hayalediyorum. Hayal etmek başlamanın ilk adımıdır ve biz bu hayalleri gerçeğedönüştüreceğiz” dedi. 

Bugüne kadar100 bini aşkın insanı sağlıklı konutlarda yaşama kavuşturduklarını, sadeceÇiğli’deki Egekent 1 projesinde 60 bin insanın yaşadığını belirten Aslan, “ Çiğli gibi on iki ilçede ve en zorbölgelerde uyguladığımız projelerle 30 bin konut yaptık. Yüz yirmi bine yakıninsanımızı dünya standartlarında bir yaşama kavuşturduk. Bir an bu projelerinyapılmadığını düşünün. Bayraklı dahil tüm bu alanlar yine sağlıksız yapılarla,gecekondularla dolmuş olacaktı. Oysa biz dar gelirli vatandaşlarımızaödeyebilecekleri taksitlerle konut ürettik, gecekondu karmaşasını engelledik. Şimdibu birikimimizi Bayraklı için çok daha etkin şekilde kullanacağız. İkiprojemizin olduğu Bayraklı’da öncelikli amacımız tüm vatandaşlarımızı daharahat, daha çağdaş yuvalara kavuşturmak” dedi.

“BAYRAKLI’YI BİRİNCİ SINIF BİR İLÇEYAPACAĞIM”
HayallerindeBayraklı’yı birinci sınıf ilçe yapmanın yeraldığını anlatan Aslan, “ Projelerimizi hazırlarken sadece mevcutsorun ve sıkıntıları gidermek üzerine odaklanmıyoruz. Aynı zamanda prestijprojelerle hayallerimizdeki Bayraklı’nın da temellerini oluşturuyoruz. HayalimdekiBayraklı, altyapısından ulaşımına kadar büyük bir değişimi içeriyor. Sosyalyaşamından kültürel gelişimine, büyüyen yerel ekonomisinden göz kamaştırıcımimarisine, korunmuş tarihi değerlerine bir ilçeyi gözlerinizin önüne getirin. Bayraklılılarınotomobil kullanmadan, rahatlıkla bu kentin merkezi noktalarınaulaşabildiklerini düşünün. Herşey hayal etmekle başlar. Hayal ederseniz,yaparsınız. Biz hayallerimizi gerçeğe dönüştüreceğiz. Bayraklı’da öyle müthişişler yapacağız ki, hem Bayraklılılar hem de İzmirliler, bugüne kadar nelerdenmahrum bırakıldıklarını da net şekilde görmüş olacaklar. Kısmet olur da seçimialırsak, şahsımın yönetiminde Bayraklı’nın günbegün geliştiğine, değiştiğineşahit olunacak” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv