Bayraklı’da Hazırlıklar Tamam!

Bayraklı Belediyesi, 28 Ekim Cumartesi saat 19.23’te cumhuriyet gönüllülerinin aynı anda zeybek oynayıp Atatürk’ün renkli kalpaklı portresini oluşturacağı etkinliğin hazırlıklarını tamamladı.

  • 0
  • 489
Bayraklı’da Hazırlıklar Tamam!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi, 28 Ekim Cumartesi saat 19.23’te cumhuriyet gönüllülerinin aynı anda zeybek oynayıp Atatürk’ün renkli kalpaklı portresini oluşturacağı etkinliğin hazırlıklarını tamamladı. Daha önce 3 bin kişinin yer alacağı duyurulan etkinliğe başvuruların fazla olmasıyla sayı 4 bine çıkarıldı. Öte yandan Smyrna Meydanı’nda düzenlenecek etkinlik öncesi Atatürk ve Cumhuriyet konulu 3d mapping gösterisi (görüntülü ve sesli gösteri) yapılacak.  

Bayraklı Belediyesi, 28 Ekim Cumartesi Smyrna Meydanı’nda Cumhuriyet Bayramı’na yakışır bir etkinliğe imza atarak bir kez daha tarihe geçecek. Etkinlikte yer almak isteyenler için başvurular geçtiğimiz Eylül ayında alınmaya başlandı. 3 bin kişi olarak planlanan gösteriye kent genelinden 4 bin 600 kişi başvurdu. Talep beklenin üzerinde olunca etkinliğin 4 bin kişiyle yapılması kararlaştırıldı. Cumhuriyet sevdalısı binlerce katılımcı geçtiğimiz gün yapılan son provayla hazırlıklarını tamamladı.

GÖKYÜZÜ DE RENKLENECEK
Öte yandan 28 Ekim akşamı etkinliğe katılanları çok sayıda sürpriz bekliyor. Tarihe geçecek etkinlik öncesi ışık ve lazer gösterisi gerçekleştirilecek. İzleyenleri büyüleyecek bu gösteri ve havai fişekler geceye renk katacak. Aynı akşam sevilen sanatçı Haluk Levent konser verecek.

HEYECANIMIZA ORTAK OLUN
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Zeybek gösterisi ve Atatürk’ün kalpaklı portresini oluşturacağımızı duyurduğumuzdan itibaren farklı ilçelerden çok sayıda kişi etkinliğimizde yer almak için başvuruda bulundu. Projemizde 3 bin kişinin yer almasını planlıyorduk. Ancak başvuru çok olunca sayıyı 4 bine çıkardık. Arkadaşlarımız çalışmalarını tamamladı. Hepimizin heyecanı en üst noktada. Tüm hemşehrilerimizi 28 Ekim Cumartesi akşamı heyecanımıza ortak olmaya davet ediyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv