Bayraklı’da pazaryerleri yenilendi

  • 0
  • 401
Bayraklı’da pazaryerleri yenilendi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi ilçedeki pazar yerlerini yenilemeye devam ediyor. Son olarak vatandaşların yoğun olarak kullandığı Yenigirne, Yamanlar ve Nafiz Gürman pazaryerlerinde bir süredir devam eden bakım ve onarım çalışması tamamlandı. Alışverişe gelenler ve pazarcılar modernize edilen pazaryerlerinden memnun olduklarını söyledi.

Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki pazaryerlerinde bakım ve onarım çalışması yaparak, binlerce vatandaşın uğrak yeri olan bu mekanları daha modern hale getiriyor.  Ekipler Yenigirne, Yamanlar ve Nafiz Gürman pazaryerlerindeki çalışmalarını tamamladı. Pazaryerlerinin tüm su kanalları kış öncesi temizlenerek yenilendi, korkuluklar ile demir aksamların tamamı baştan aşağı boyandı. Yamanlar ve Yenigirne Pazaryerlerinin aydınlatma ve elektrik sistemi değiştirilerek yerine led aydınlatma ekipmanları takıldı. Böylece kış ayında havanın erken kararmasıyla yaşanan ışık probleminin önüne geçildi. Öte yandan üç pazaryerinin de zeminleri tamamen düzeltildi.

BAYRAKLI’YA YAKINŞAN MEKANLAR
Belediye ekiplerinin pazaryerlerindeki eksikleri giderdiğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Vatandaşlarımızın ve pazarcı esnafımızın da isteklerini dikkate alarak çalışmalarımıza hız veriyoruz. Pazaryerlerinde birtakım yenilemeler yaptık. Küçük işler gibi görünse de vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran iyileştirmeler oldu. Bayraklı’ya yakışan alışveriş mekanları yaratıyoruz” dedi.

YENİ PAZAR YERLERİ GELİYOR
Bayraklı Belediyesi, bugüne kadar Alpaslan, Gümüşpala ve Nafiz Gürman Mahalleri’ndeki kapalı pazar yeri projelerini tamamlayarak hizmete soktu. Çamkıran, Alpaslan ve 75. yıl pazaryerlerinde de modernize çalışmaları yürütüldü. Geçtiğimiz günlerde Osmangazi Mahallesi’ne yapılacak dev pazaryerinin temeli atıldı. Önümüzdeki günlerde ise Çay Mahallesi’ne inşa edilecek pazaryerinin temeli atılacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv