Bayraklı’ya 50 bin metrekare parke taş

  • 0
  • 598
Bayraklı’ya 50 bin metrekare parke taş
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü alt yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yazı ayı ile birlikte bozulan ve yıpranan cadde ve sokaklarda çalışma yürüten belediye ekipleri şimdi de 6 mahallede 50 bin metrekare beton parke ve bordürün döşemeye başladı. 7 futbol sahası büyüklüğünde alanda yapılacak çalışma kısa sürüde tamamlanacak.

Çalışmalar Mansuroğlu Mahallesi 261 sokak, 283/12 sokak, 283/1 sokak, 1593/1 sokak - Adalet Mahallesi 2084/8 sokak, Onur Mahallesi 7370 sokak,  Soğukkuyu Mahallesi 1844/12 sokak, Manavkuyu Mahallesi Şehit Pilot Üsteğmen Türker Aydın Sokağı, 275/7 sokak, 275/4 sokak,  Osmangazi Mahallesi 617/10 sokakta başladı. Yapılacak işler için 1 milyonun üzerinde bir yatırım yapılacak.

ESKİ ÇİRKİN GÖRÜNTÜLERE SON!
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, gerek vatandaşlardan gelen talepleri gerekse kendi gözlemlerini not ederek bir plan çıkardıklarını ve 6 ayrı mahallede gereksinim duyulan noktalarda beton parke çalışmalarına başladıklarına dikkat çekerek, “Bugüne kadar yapılan çalışmalar vatandaşlarımız tarafından büyük takdir topladı. Yağmurlu mevsimlerde de altyapı çalışmaları sayesinde eski çirkin görüntüler yaşanmadı. Çünkü beton parke asfalt gibi suyu yukarıda tutan bir malzeme değil. Bayraklı’yı daha modern, yaşanabilir hale getirmek için çalışıyoruz” dedi.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv