Bedir'i kaybettik

  • 0
  • 1.267
Yazı Boyutu:

Ege Magazin Gazetecileri Derneği Üyesi, İzmirli emekli gazeteci Nizamettin Bedir, büyük uğraş verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.
 
Uzun yıllar Günaydın,Yeni Asır Gazete Ege, Milliyet gazetelerinde polis adliye ve magazin gazeteciliğinin ardından Narlidere Belediyesi’nde 8 yıl basın danışmanlığı yapan Bedir, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Sürekli basın kartı sahibi Bedir için,    Yeşilyurt Çiftlik Camii’nde cenaze namazı düzenlendi. Törene  katılan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “kardeşim, arkadaşım, şahsıma ve belediyemize büyük emekleri olan Nizamettin Bedir’i kaybetmenin derin üzüntüsündeyiz. 2 yıldır yaşama tutunmaya çalışan Nizamettin Kardeşim, maalesef artık aramızda yok. Emekleri için, dostluğu için, belediyemize ve hatta bana kattıkları için ona teşekkür ediyorum.  Eşine ve kızına, Ailesine ve sevenlerine başsağlığı, Nizo’muza Allahtan Rahmet diliyorum” dedi.
Nizamettin Bedir’in cenazesi Narlıdere Belediyesi önünde yapılan tören saygı töreninin ardından, Narlıdere Yukarı Köy mezarlığında defnedildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Demir, A takımı ile bir araya geldi

Mine Piriştina son yolculuğuna uğurlandı

Türkiyeli Yazarlar Grubu’ndan Çiğli’ye ödül

Haftaya asfalt çalışmasıyla başladı

Dikili’de yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Arşiv