Belediye hizmetleri de marka olacak

  • 0
  • 571
Belediye hizmetleri de marka olacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çeşme Belediyesi'nin, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliğiyle yürüttüğü kurum içi ve kurum dışı iletişim yapılandırılma projesi, belediye hizmetlerine ve ilçeye artı değer katacak.

Çeşme Belediyesi, vatandaşa sunduğu hizmetleri hem daha hızlı hem de daha kaliteli hale getirebilmek amacıyla Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliğiyle yürüttüğü  kurum içi ve kurum dışı iletişim yapılandırılması projesinde önemli bir aşamaya gelindi. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin kurum içi araştırmalardan elde ettiği sonuç ve öneriler doğrultusunda işleyen süreçte, iş ve yönetim geliştirmesi yönünde adımlar atıldı. Personelin, kurum içi iletişimini geliştirilmesine yönelik eğitim planı hazırlandı ve uygulamaya konuldu.

Bilimsel verilerden yararlanıldı
Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyelerinden; Prof. Dr. Işıl Karpat Aktuğlu, Prof. Dr. Müjde Ker Dinçer, Prof. Dr. Nilay Başok, Doç. Dr. Sinem Yeygel Çakır, Doç Dr. Özen Okat Özdem ve Araş. Gör. Murat Çelik tarafından yürütülen proje, belediye personelinin görüş ve önerileri değerlendirilerek oluşturuldu. Çalışmanın güçlü bir turizm markası olan Çeşme'de belediye hizmetlerini kurumsallaştırmak adına önemli olduğunu ifade eden Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, bilimsel verilerden yararlanarak detaylı araştırmalar sonucu elde edilen çalışmanın belediye hizmetleri ve Çeşme'ye artı değer katacağını söyledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv