Berberlere renkli gece

İzmir Berberler Odası, Bayraklı Sahili Yüzme Havuzu Düğün Salonu’nda üyelerine yönelik bir moral gecesi düzenledi.

  • 0
  • 261
Berberlere renkli gece
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Berberler Odası, Bayraklı Sahili Yüzme Havuzu Düğün Salonu’nda  üyelerine yönelik bir moral gecesi düzenledi.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu’nun da katıldığı gece, Hayri Küçük ve ekibinin şov ve müzikleriyle renklendi. Moral gecesinin en çok ilgi çeken kısmı, Zaman Tüneli Saç Şovu oldu. 1915 yılından 2023 yılına kadar saç modellerinin dönemlerin kıyafetini giymiş modellerle sergilendiği şovlar, katılımcıların büyük beğenisini topladı.  İzmirli berberlerin aileleriyle birlikte katıldıkları gecedeçeşitli ikramların yanısıra, çekiliş de yapılarak berberlere mesleklerinde kullanabilecekleri hediyeler dağıtıldı.

Elektrik kirayı geçti
Gecenin açılış konuşmasını yapan oda başkanı Şükrü Bilgin, üyelerinin yaşadığı zor sürece dikkat çekti.
Amaçlarının camiada birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunu belirten Bilgin, ‘Corona salgını öncesi düzenlediğimiz piknikler, şenlikler ve gecelerle sık sık biraraya geliyorduk. Pandemide bunlara ara verdik. Hem salgın hem ekonomide yaşanan kriz, maliyet artışları sektörümüzü oldukça olumsuz etkiledi. Bugün elektrik paralarımız kiralarımızı geçmiş durumda. Meslektaşlarımız işyerlerinde klimayı açarken bile düşünür hale geldi. Bu zor süreçte biraz moral kazanmak, dertlerimizi birbirimizle paylaşmak için bu geceyi düzenledik. Bu gece  sıkıntılarınızı unutun, hep birlikte ailelerimizle eğleneceğiz’ diye konuştu.

Berbere corona darbesi
Şükrü Bilgin ve ekibini kutlayan İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, pandemi sürecinden berberlerin olumsuz yönden fazla etkilenen kesimi oluşturduğunu söyledi.

Mutlu, ‘3 yılı aşkın süren salgında işyerleriniz aylarca kapalı kaldı. Esnaf kesimi corona salgınından en fazla yara alan kesimi oluşturdu. Berberler de buna dahil. Odanızla birlikte sorunlara bir nebze çözüm getirmek için çalışmalar yaptık, bazı destekler sağladık, sıkıntıları yetkili mercilere ilettik. Gelinen noktada artık toparlanmaya, yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. Zor günlerde işimize dört elle sarılmamız, birbirimize sahip çıkmamız lazım. İşte bu gece de böyle bir amaca hizmet ediyor. Şükrü Bilgin’in nezdinde oda yöneticilerini ve emeği geçenleri kutluyorum’ dedi.

Gece, Zaman Tüneli Saç Şovu’nu gerçekleştiren berber ve modellere plaketlerinin sunulması ile sona erdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv