Bergama OSB’ye yeni yatırımcı

Kuzey Ege’nin parlayan yıldızı Bergama, 2020’nin ekonomik sıkıntıları ve Koronavirüs salgınına rağmen yatırımcı almaya devam ediyor.

  • 0
  • 1.362
Bergama OSB’ye yeni yatırımcı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 Kuzey Ege’nin parlayan yıldızı Bergama, 2020’nin ekonomik sıkıntıları ve Koronavirüs salgınına rağmen yatırımcı almaya devam ediyor.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, BOSBI Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Telek ile birlikte Bergama Organize Sanayi Bölgesi’nde DM Dogğaltaş Fabrikası'na bir ziyarete bulundu. Ziyarette Bergama OSB’de girişim faaliyetinde bulunan ülkemizin en önemli cam üreticilerinden Cam Yapı şirketiyle toplantı gerçekleştirildi.

BAŞKAN KOŞTU, "İŞSİZLİĞE ÇARE YATIRIMLARIN HER ZAMAN YANINDAYIZ"
Bergama'da yeni iş ve aş alanları için gece gündüz demeden arayışlarda olduklarına dikkat çeken Başkan Koştu, "Yeni istihdam ve yatırım alanları için arayışlarımıza devam ediyoruz. İlçemize yatırım yapacak firmalarımızın her zaman yanındayız. Bir yandan ilçemiz için vizyon projelerimizi hayata geçirmeye gayret gösterirken bir yandan da istihdam öncelikli çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yatırımcıları Kuzey Ege'nin parlayan yıldızı, otoyolların kesiştiği gelecekte Çandarlı Limanı ve Batı Anadolu Serbest Bölgesi’nin faaliyete başlamasıyla Bergama’mız ülkemizin en önemli ticaret ve lojistik üstü konumuna gelecek. Bergama’mıza yatırım yapacak herkesi ve her firmayı bekliyoruz. Her konuda yatırımcı ve girişimcilerimize elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Tekstil’e Platin Ödül

Yeşil Hidrojen'in kamuda tek adresi olmalı

İspanya'ya WindEurope çıkarması

Marka başvurularının yüzde 7’si İzmir’den

Meyve suyu sektörü 2028 yılı için 1 milyar dolar ihracat hedefine kilitlendi

Batı Anadolu Serbest Bölgesi kapılarını açtı

Arşiv