Bestelerin efendisinden ziyaret

  • 0
  • 747
Yazı Boyutu:

“Bestelerin efendisi” ismiyle ünlenen Bülent Özdemir Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ı ziyaret etti. Karşıyaka’nın gönüllü müzik elçisi olmak istediğini belirten sanatçı, “Karşıyaka’da dünyaya geldim, çocukluğum burada geçti. Anılarımı yaşatmak istiyorum, Karşıyaka’nın her etkinliğine gönüllü katılırım“ dedi.
 
Başta Sibel Can’ın söylediği “Devlerin Aşkı” şarkısı olmak üzere Sezen Aksu, Volkan Konak gibi pek çok sanatçıya besteler yapan Bülent Özdemir sol eliyle gitar çalarak yarattığı sitiliyle de ünlendi. Karşıyaka Belediye Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde geçtiğimiz ay Hande Dönmez ile birlikte düzenlediği konserde sevenleriyle buluşan Özdemir Karşıyaka’dan daire satın aldığını belirterek, “Çocukluk ve gençlik günlerim Karşıyaka’da geçti. İstanbul’da ünlendim, ancak burayı unutmam mümkün değil. İzmir’den yetişen çok sanatçı var. Karşıyaka’ya daha çok gelmek istiyorum. Eşim de Karşıyakalı. Karşıyaka için her projeye destek olmaya hazırım” dedi. Eşi Günay Özdemir ve çocukluk arkadaşı Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi Ramadan Gezginci ile birlikte Başkan Durak’ı ziyaret eden Bülent Özdemir Karşıyaka’da anılarını yaşatma imkanı bulduğunu söyledi.
                                                                                                                      
Özdemir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ise, sanatçıyı daha fazla Karşıyaka’da görmek istediklerini vurgulayaraki “Sizin Karşıyaka’ya bağlılığınız bizleri çok sevindirdi. Karşıyaka’da bir dönem de olsa yaşayan herkes ömür boyu Karşıyakalı oluyor. Etkinliklerimizde sizleri aramızda görmek bizleri mutlu eder. Karşıyakalılar adına gösterdiğiniz bu yakınlık nedeniyle teşekkür ederim” diye konuştu.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv