Beyler maça, bayanlar konsere

  • 0
  • 572
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Aşık VeyselSanat Günleri’, Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Şükriye Tutkun konseriyle başladı.Brezilya-Meksika Dünya Kupası maç saatine denk gelen konserde kadınizleyicilerin “ezici üstünlüğü” vardı.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Aşık VeyselSanat Günleri’ Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Şükriye Tutkun konseriyle startaldı. Bornova Rekreasyon Alanı’ndaki 5 bin kişilik Aşık Veysel Amfi Tiyatrosu’nudolduran İzmirliler, Türk Halk müziğinin güçlü sesi tutkun ile coşku dolu birgece yaşadı.  Birbirinden güzel türkülerlekeyiflenen  konuklar ünlü sanatçıyaalkışlarla eşlik ettiler.  Konuklarınoldukça eğlendikleri konseri Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla da izledi. AşıkVeysel  Sanat Günlerinin ilkinigerçekleştirmek büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Tutkun,”İnşallah bizim açılışyaptığımız bu güzel etkinlik  çokbereketli ve güzel geçer” dedi.  
Dünya Kupası’nın favori takımı Brezilya’nın Meksika ileoynadığı karşılaşma saatine denk gelen konserde kadın izleyicilerin “eziciüstünlüğü” vardı.

 

Birbiriden ünlü sanatçılar var

‘Aşık Veysel Sanat Günleri’ 17 Eylül’e kadar bir çok sevilensanatçı ve grubu İzmirlilerle buluşturacak. Konser takviminde 9 Temmuz’da ErkanOğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu yer alıyor. Sanat günleri kapsamında 16Temmuz’da Grup Abdal, 23 Temmuz’da ise Hasan Yükselir konser verecek. 6Ağustos’taki konserde Grup Karmate sahneye çıkacak. Sanat günlerine 13Ağustos’ta Makbule Kaya, 20 Ağustos’ta ise Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek’ten oluşanTaksim Trio konuk olacak. 27 Ağustos tarihinde Efkan Şeşen hayranlarıylabuluşacak. Konser dizisinde 3 Eylül’de Servet Kocakaya sahne alacak. ‘AşıkVeysel Sanat Günleri’nin kapanış konserini ise 17 Eylül’de Erdal Erzincan ileKayhan Kalhor birlikte verecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv