Bin 914 fidanlık “Büyük Altay Korusu”

  • 0
  • 857
Yazı Boyutu:

Altay taraftar topluluğu  Yüksel ki Sen Kararsın Ay, Ege Orman Vakfı ile birlikte bin 914 fidanlık “Büyük Altay Korusu” oluşturdu.Çeşme-Ildırı  ağaçlandırma sahasında oluşturulan koruda YSKA (Yüksel ki Sen Kararsın Ay) taraftar grubu fidan dikti.
 
1914 yılında kurulan Altay Spor Kulübü adına 1914  fidanlık koru oluşturan YSKA taraftar topluluğuna teşekkür eden Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol topluluk adına Erdi Aşman ve Sercan Erbakan’a plaket takdim etti.
 
Fidan dikim töreninde konuşan Metin Gençol; “Keşke bütün kulüpler bir araya gelse ve burada oluşturulacak bir ormanda birleşseler, Nazım Hikmet’in dediği gibi bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine.” dedi.
 
YSKA taraftar topluluğu adına konuşan Erdi Aşman, “Altayımızın sadece spor alanlarında değil, hayatın bütün alanında yer alan ve anlam taşıyan bir kulüp olduğuna inanıyoruz. Bu yüzden toplumsal anlamda her türlü sorumluluğu taşıyarak, Altaylılık bilinci içerisinde elimizden gelen her türlü emeği, karşılıksız olarak vermeye devam edeceğiz.
Bugün burada sadece bizim diktiğimiz fidanlar değil; Mustafa Necati'lerin, Vasıf Çınar'ların, Vahap Özaltay'ların, Hamit Aslan'ların, Ender Türk'lerin, Rıdvan Burteçin'lerin, Serdar Efe'lerin fidanları da yeşerecek. Bize bıraktıkları Altaylılık mirasını her koşulda daha da ileri taşımak için çalışmaya devam edeceğiz.'' diye konuştu.
Konuşmaların ardından taraftarlar fidanları toprakla buluşturdu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv