Binlerce Bucalı Kadir Gecesi’nin huzurunu birlikte yaşadı

Buca Belediyesi tüm İslam aleminin en önemli gecelerinden biri olan Kadir Gecesi’nde binlerce Bucalıyı İnkılap Mahallesi’nde kurduğu iftar sofrasında buluşturdu.

  • 0
  • 351
Binlerce Bucalı Kadir Gecesi’nin huzurunu birlikte yaşadı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca Belediyesi tüm İslam aleminin en önemli gecelerinden biri olan Kadir Gecesi’nde binlerce Bucalıyı İnkılap Mahallesi’nde kurduğu iftar sofrasında buluşturdu. Semazenler eşliğinde verilen tasavvuf müziği konseriyle Ramazan ayının bereketini ve huzurunu paylaşan Bucalılara Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’da katıldı. Başkan Piriştina huzur, barış ve kardeşlik dilekleriyle tüm İslam aleminin Kadir Gecesini kutladı.

Bucalılar ‘Bin aydan daha hayırlı’ Kadir Gecesi’nde İnkılap Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında bir araya geldi. Buca Belediyesi tarafından huzur, barış, birlik ve beraberliğin pekişmesi için Kadir Gecesi hürmetine düzenlenen iftar yemeğine binlerce vatandaş katıldı. 

Kuran-ı Kerim okunması ve dualarla başlayan iftar yemeğine CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve muhtarlar katılarak iftarlık dağıttı. İftar sofrasının bereketini binlerce Bucalıyla paylaşan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin üst seviyeye çıktığı
Ramazan ayında iftar sofralarının kalplere huzur, yüreklere sıcaklık ve umut getirmesini diledi.

İftar yemeğinin ardından düzenlenen Kadir Gecesi etkinliğinde Burcu Karadağ ve grubu semazenler eşliğinde tasavvuf konseri verdi. Geleneksel Ramazan kültürünün yaşatıldığı etkinlikte şerbetçiler ve macuncular özellikle çocukların yoğun ilgisini çekti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv