Bir Anariştin Kaza Sonucu Ölümü’yle gala

  • 0
  • 567
Bir Anariştin Kaza Sonucu Ölümü’yle gala
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu (BBŞT) sezona “BirAnarşistin Kaza Sonucu Ölümü” isimli oyun ile başladı. Akademisyen, yazareleştirmen, siyasetçi ve sanatseverlerin katılımıyla gerçekleştirilen galatöreni yoğun ilgi gördü.

 

Bu sezon ilk defa iki ayrı sahnede oyun sahneleyen olanBBŞT, sezonu Çamdibi Nedret Güvenç Sahnesi’nde sergilediği ve geçen sezonunsevilen kursiyer oyunu “Keşanlı Ali Destanı” ile açtıktan sonra ana sahne olanUğur Mumcu Kültür Merkezi Sevda Şener Sahnesi’nde de yeni oyun “Bir AnarşistinKaza Sonucu Ölümü” ile gala yaptı. Oyuncuların performanslarıyla izleyicilerdenbüyük beğeni aldığı Gala’da oyun bol bol alkış aldı. 


Gala gösterimi sonrası konuşan Bornova Belediye BaşkanıOlgun Atila, “Böyle önemli oyunda başarıyla performans gösteren ve emeği geçenherkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu dönem ilk defa iki sahnede birden oyunoynayacağız ve hedefimiz burada üretilen sanatı Bornova’nın her tarafınayaymaktır” diye konuştu.

 

Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü, her cuma ve cumartesi günüUğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi Sevda Şener sahnesinde seyirci ilebuluşuyor.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv