Bir dilek tuttular, yerine geldi

  • 0
  • 1.746
Bir dilek tuttular, yerine geldi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

EÇEV Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’na ait Altındağ Rasih Somer Eğitim Merkezi bünyesindeki yaklaşık 500 öğrencinin bir ay önce her iki merkezde de hazırlanan “Dilek Ağacı”na astıkları dilekleri kabul gördü ve istediklerine kavuştu.
 
Küçük Kulüp  Narlıdere, Hatay, Küçükyalı, Karşıyaka ana okulları ile Köşk Anaokulu yönetici ve velileri ise EÇEV Altındağ Rasih Somer Eğitim Merkezi’nin 500’e yakın öğrencisini mutlu etti. Rasih Somer Eğitim Merkezi’ndeki törene Küçük Kulüp sahipleri Filiz Üstel ile Televizyon dünyasının evsanevi ismi eşi Aziz Üstel, öğretmenler, veliler ve Köşk Anaokulu sahip ve velileri katıldı.

İşadamı Rasih Somer’in eşi Meral Somer’in öğrencileri verdiği öğle yemeğinin ardından gerçekleşen törende çocuklar hediyelerini heyecan içinde alırken kimisinin hemen dileğinin yer aldığı hediye paketini açtığını, kimisinin otomobil, kimisinin oyuncak olan paketlerini açarak oynamaya başlaması dikkat çekti.  Küçük Kulüp sahiplerinden koyu Galatasaraylı Aziz Üstel’i en mutlu edense kimi öğrencinin Galatasaray forması, kimisinin top istemesi oldu. Galatasaraylıların dileklerini kendisi teslim etti.

EÇEV  Başkanı Eğitimci Yasemin Reşitoğlu çocuklarının yalnız bırakılmaması ve dileklerinin yerine getirilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek Küçük Kulüp ve Köşk Anaokulu yetkililerine plaketlerle teşekkür etti.

Reşitoğlu, “Eğitimciliğin getirdiği duyarlılığınız için sonsuz teşekkürler. Aynı duyarlılığı göstererek  EÇEV Yamanlar Eğitim Merkezi’ndeki 500’e yakın öğrencinin dileklerini yerine getiren İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları ile Işıkkent Eğitim Kampüsü öğrencilerine de teşekkür borçluyuz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv