Bir hafta içinde 350 mutluluk

  • 0
  • 590
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi’nin 3 yıldır sürdürdüğü ‘Hayal Et Gerçekleşsin’ kampanyası tüm kente dalga dalga yayılıyor. Benzerlerinin de yapıldığı proje büyük yankı buldu.
 
“Çocukları mutlu etmek, erişilebilir isteklerini yerine getirmek bizi mutlu ediyor” diyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, yeni yılda da bir hafta içinde 350 çocuğu hayaline kavuşturarak mutlu etti. Onlarca bisiklet, elbise, paten, ayakkabı, oyuncak gibi istekleri yerine getiren Başkan Tartan, yeni yılın ilk hediyelerini de Fatih Mehmet İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencilerine verdi. Hediyelerini Dr. Selahattin Akçiçek Eşrafpaşa Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen törenle alan çocukların mutluluğuna öğretmenleri ve anneleri de tanıklık etti. Teşekkürlerini Hakan Amcalarına mektup, şiir yazarak, resim yaparak dile getiren minikler, duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Hakan Amcalarına hislerini en temiz, en duru, en saf haliyle anlatan minik yüreklerin mutlulukları gözlerine yansıyordu.
 
Kaykay isteyen Ercan Oral Başkan Tartan ve kendisini resmetmişti. Resminin adına da ‘Tartan ve Ben’ adını vermişti. Mercan Aksoy yazdığı şiirde Hakan Tartan’a çocukları mutlu ettiği, hayallerine kavuşturduğu için teşekkür ediyordu. Rumeysa Sıla Denel ise hem mektup hem de şiir yazmıştı, mektubunda şöyle diyordu: “Siz, yeni yılı tek başına değil; güzellikler, iyilikler, sevgiler, doğruluklar, neşeler ve hediyelerle birlikte getirdiniz. Yoksul çocuklara yardım ve destek verdiniz. Bu yüzden siz çok iyi birisiniz. Sizi çok seviyorum. Bu günü sabırsızlıkla bekledim.”  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv