BİRİNİ ÇOK BEĞENECEKSİNİZ

  • 0
  • 785
BİRİNİ ÇOK BEĞENECEKSİNİZ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 19 bin 900 metrekarelik alanda gerçekleştirilen Boat Show İzmir’de, 78 katılımcı yer alıyor. Açılışı 8 Nisan’da yapılan fuarda; sektörün önemli markaları olan Trio, Maxxum, ADT Marine, Safter, Depar Motor, Mercury, Volvo Penta, Mursan, Moonday Yatçılık’ın en yeni model tekne, yat ve ekipmanları sergileniyor.
 
İZFAŞ Boat Show İzmir fuarı 12 Nisan Pazar günü sona erecek. Giriş ücreti 5 TL olan Boat Show İzmir fuarı, Cuma ve Cumartesi günleri 11.00 - 20.00, Pazar günü ise 10.00 – 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.
 
Fuarın Devi
Boat Show İzmir – 3. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı’nın en görkemli, en büyük ve en pahalı teknesi ‘S 450’, fuar ziyaretçilerini büyüledi. Trio Yachting firmasına ait tekne, 14 metre uzunluğunda, 4,5 metre genişliğinde. 2 tane 370 beygirlik motor gücüne sahip tekne, 30 deniz mil hızında. Full donanımlı teknenin 2 kamarası ve büyük bir mutfağı bulunuyor. Elektrikli açılıp kapanabilen tavan ve otomatik oturma grubu ile ‘S 450’nin fuara özel indirimli fiyatı, 449 bin Euro.
 
Yelkenli de Var
ADT Marine firması tarafından Boat Show İzmir’de sergilenen ‘Salona 38’ yelkenli, yarış ve gezi teknesi olarak fuarda yerini aldı. Hırvatistan’da üretilen yelkenlinin direği tam 15 metre uzunluğunda. Türkiye teslim fiyatı 128 bin Euro olan yelkenlinin tabanında çelik iskelet sistemi var.
 
Yüzme Bilmeye Gerek Yok
Hiçbir maske, hiçbir ağızlık, ağırlık ya da ağırlık kemeri, kask veya yüzme deneyimi gerektirmeyen tek kişilik denizaltı ‘Adrenalin Scuba Doo’ Boat Show İzmir fuarında ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Yolcuya sadece yüzme keyfi bırakan deniz altı, 10 litrelik bir tüp ile 20 dakika su altında kalabiliyor. 180 derece görüş açısı sağlayan darbelere ve basınca karşı dayanıklı denizaltının fiyatı 12 bin TL.

Öte yandan Turksub firması tarafından sergilenen bir diğer ürün ‘Adrenalin Jocats’ ise fuarda dikkat çekiyor. Bursa’da üretilen elektrikli katamaran güneş enerjisi ile çalışıyor.  Olta tutucudan mp3 çalara kadar birçok donanıma sahip çevreci ve sessiz katamaran, kullanıcısına hem konforlu ve hem de güvenli deniz keyfi yaşatıyor.
 
Hızı Sevenlere
Hızı sevenlerin de unutulmadığı fuarda, sürat teknelerinin yanı sıra hem hızlı hem de ekonomik olan ‘Ski Boat’ spor tasarımı ile ziyaretçilerden tam not aldı. Mercan Tekne tarafından İzmir, Çiğli’de üretilen ‘Ski Boat’, fuara özel ÖTV ve KDV dahil 65 bin TL olan cazip fiyatıyla Boat Show İzmir fuarında sergileniyor. Su aktiviteleri için de kullanılan tekne, 6 kişilik ve 45 mil deniz hızında.
 
Parti Zamanı
Boat Show İzmir fuarı katılımcısı Moonday Yachts tarafından Tuzla İstanbul’da üretilen parti botu gençlerin ilgi odağı oldu. 6 kişilik oturma kapasitesine sahip parti botunda müzik sistemi de bulunuyor. İstenilen renk ve döşemede üretilen botun fiyatı ise 12 bin TL.
 
Her Keseye Uygun Tekneler
30 mil deniz hızında, 60 beygir motor gücüne sahip, 6 kişilik yerli üretim gezi tekneleri motor hariç 15 bin 500 TL fiyatıyla deniz tutkunlarının yüzünü güldürdü. Re Marin’e ait tekneler İzmir Çiğli’de üretiliyor.
 
İZFAŞ Boat Show İzmir – 3. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı; İzmir Ticaret Odası, Deniz Ticaret Odası, Gemi Mühendisleri Odası, Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği, İzmir Tekne İmalatçıları Derneği ve T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı tarafından destekleniyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv