Bizde Rakip Yok, Ülkücü var

  • 0
  • 1.465
Bizde Rakip Yok, Ülkücü var
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Milliyetçi hareket Partisi İzmir İl başkanı Necat Karataş 15 Şubatta gerçekleştirecekleri İzmir il kongresi hakkında görüş ve düşüncelerini paylaştı. Karataş, “Bizde rakip yok, ülkücü var; biz de muhalif yok iktidara yürüyen büyük bir teşkilat var. Hepimiz bir bütünün ayrılmaz parçalarıyız. Yirmi yıllık İzmir İl teşkilatı yöneticisi olarak tüm dava arkadaşlarıma hep bu bütünleştirici gözle baktım. Kimseyi ayırmadım, ötekileştirmedim. O yüzden kongrede sürecinde de kimsenin aleyhine ülkücü terbiyeme yakışmayacak söz bile etmedim. Etmem de.” Diye konuştu.

Partisinin yaklaşan il kongresi dolayısıyla bir açıklama yapan il başkanı Necat Karataş ilçe kongrelerinde gösterilen ülkücü, mukaddesatçı ve demokrat anlayışın il kongresinde de süreceğini vurguladı. Türk Milliyetçilerinin demokrasiyi içselleştirdiğini bununla beraber meşveret ve istişare kültürünün çok eski bir Türk normu olduğunu söyleyen Karataş değerlendirmesini şöyle sürdürdü;  “Biz büyük bir aile büyük bir teşkilatız. Geçmişin zorlu mücadelelerinden bugüne çok büyük tecrübeler edindik. Her birimizin bu yolda büyük acıları, sevinçleri ve gurur tabloları olmuştur. İnsanoğlu bir bakıma bu tecrübeleriyle, bu anılarıyla ayakta durur. Milliyetçi-Ülkücü Hareket de bu tecrübelere değer verir. Bu tecrübelere bir hazine olarak görmektedir. Şimdi yapacağımız iş birlik içinde birikimlerimizi ve çağdaş metotları kullanarak siyasi başarılar kazanmaktır. Bunun için hepimiz aynı yoldayız. Aynı hedefe varmak için koşar adım ilerliyoruz.”

İç çekişmeler bitti
Milliyetçi Hareket Partisi mahalle teşkilatlarından en uzaktaki mensubuna kadar artık tek bir gayenin savunucusudur. O da MHP iktidarına İzmir’den en büyük katkıyı sağlamaktır. İzmir’de seçim zaferleri kazanmaktır. Çok şükür geçmişin iç çekişmelerini ve kavgalarını geride bıraktık. Omuz omuza çalışan bir teşkilata kavuştuk. Bunda hepinizin büyük payı ve emeği var. Artık ahenkle, sevgi ve saygıyla çalışmalar yürüten bütün bir yapıyız. Bu bütünlük sizin bütünlüğünüzdür ve bu bütünlük büyük bir güçtür. Şimdi bu gücü kullanmanın vakti gelmiştir.

Bütünün parçalarıyız
Emeğinizi, alın terinizi görmezden gelmeden, gücünüzü ve enerjinizi boşa heba etmeden yine hep birlikte çalışıp İzmir’le buluşma gerçekleştireceğiz. Birliğimiz bunu hak ediyor, birliğiniz bize güç veriyor. Bu birlik diğer siyasi partileri korkutuyor. Çok şükür ki gerçekleştireceğimiz il kongremizde bizde rakip yok, ülkücü var; biz de muhalif yok iktidara yürüyen büyük bir teşkilat var. Hepimiz bir bütünün ayrılmaz parçalarıyız. Yirmi yıllık İzmir İl teşkilatı yöneticisi olarak tüm dava arkadaşlarıma hep bu bütünleştirici gözle baktım. Kimseyi ayırmadım, ötekileştirmedim. O yüzden kongrede sürecinde de kimsenin aleyhine ülkücü terbiyeme yakışmayacak söz bile etmedim. Etmem de. Biz dertte tasada ve sevinçte birlik olmasını bilen insanlarız. Hedefte de birleştik hedefimiz, Ülkede birlik, ülküde birlik İzmir’de birlik ve nihayet sandıkta zaferdir. Bu kongrenin partimize, teşkilatımıza, mensuplarımıza ve tüm hemşehrilerimize hayırlar getirmesi dualarıyla herkesi bu birlik şölenimize bekliyorum. Allah hiçbirimizi utandırmasın.” Diyerek açıklamasına son verdi.

MHP İzmir il teşkilatının kongresi 15 Şubat Pazar Günü saat Fuara Atlas Salonu’nda gerçekleştirilecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv