Bizim Bahçe’ye Kahvaltıya gel , akşama git

  • 0
  • 18.608
Bizim Bahçe’ye Kahvaltıya gel , akşama git
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Selçuk’tan İzmir istikametine gelirken  Cibe Mevki’nde  bulunan Bizim Bahçe Cafe Restoran,kahvaltısından gözlemesine,  çöp şişine,yayık ayranına birbirinden güzel ürünleriyle lezzet tutkunlarının  önemli uğrak yerlerinden biri haline geldi.
 
 
İzmir’den, Selçuk’tan hatta Kuşadası’ndan dahi çok sayıdainsanın ürün kalitesinin yanısıra güleryüzlü hizmet ve püfür püfür esen rüzgarserinliğinde kahvaltı veya sonrası çöp şiş yemek için tercih ettiği bizimbahçedeki masalarda  veya merdivenleçıkılan şark köşelerinin birine oturarak kimsenin sesinin sizi, sizin sesinizinse kimseyi rahatsız etmediği bir zaman dilimi geçirme şansı bulunuyor.
 
Bizim Bahçe’de kahvaltının olmazsa olmazı sahanda Yumurta veÇökelekli Biber’i, ev yapımı mevsimlik ürünler, aile bireyleri tarafındanüretilen zeytin, zeytinyağı, nar ekşisi , mevsimlik otlar, peynir ve çökelekligözlemeler,  Anlık Melemen, ödemiş’tengetirtilen süt ürünleri beğeniyle tüketilen kahvaltılıklar.
 

Kendi işinin işçisi olduğunu söyleyen  Genç işletmeci Tolga Özer, çöp şiş, köfte,kuzu şiş ve benzeri et ürünlerinin özenle seçildiğini, belirterek, “bizim enbüyük farkımız şişlerdeki yağ oranına dikkat etmek.  Örneğin  bir çok firmanın aksine biz çöp şişlerde  sadece tek parça yağ koyarız.  Çünkü kimine göre şişi büyük göstermek amacıda taşıyarak iki ya da üç parça yağ takmaya karşıyız. Sadece dibe 1 parçatakarız ki, yağa karşı olan kişiler şişteki yağı çıkarmak için ekstra bir çabaharcamasın” dedi.

İşletmeciTolga Özer’in verdiği bilgiye göre Kahvaltı için gelen ailelerin büyükbölümü  Bizim Bahçe’nin ortamındanetkilenerek akşama kadar kalıyor.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv