Bizim çocuklara 90 bin liralık oda

Karşıyaka Mavişehir Lions Kulübü tarafından, Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkolojisi Ayakta Tedavi Bölümü'ne kazandırılan yeni oda düzenlenen mini törenle açıldı.

  • 0
  • 222
Bizim çocuklara 90 bin liralık oda
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Mavişehir Lions Kulübü tarafından, Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkolojisi Ayakta Tedavi Bölümü'ne kazandırılan yeni oda düzenlenen mini törenle açıldı.

Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Dilek Orbatu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen törene Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı Başkanı Dr. Ülkü Karlı, Başkan Yardımcısı Mustafa Varhan, Uluslararası Lions Kulüpleri 118 R Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Teoman Akçalı, Karşıyaka Mavişehir Lions Kulübü Kurucu Başkanı Dilek Soylu, lionlar, hastane çalışanları ve aileler katıldı.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Mavişehir Lions Kulübü Başkanı Dilek Soylu, proje finansmanın büyük bir bölümünü Serenad Kültür ve Sanat Derneği ile düzenledikleri yardım konseriyle sağladıklarını söyledi.

“Örnek olmasını istiyoruz”
Hayırseverlerin desteğiyle odanın 90 bin TL'yi bulan tüm ihtiyaçlarının tamamlandığını anlatan Dilek Soylu, “Bizim bu projeyi yapmamızın esas nedeni çocuklarımıza bir umut olmasıydı. Böyle bir örnek çalışma yapmak istedik. Hedefimiz binayı da komple yenilemek. Bizler elimizden geldiğince vakfımızı, çocuklarımızı desteklemek istiyoruz. Umarımız tüm çocuklarımıza şifa olur. Burada çok güzel tedaviler görürler ve bir daha gelmemek üzere ama geldiklerinde de böyle umudu olacak bir oda olsun istedik. Biz burada şunu gördük güzel bir iş yapacağınız zaman tüm bağışçılarımız bizlere gönülden destek oluyor. Odamız tüm kullanacak olan çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı Başkanı Ülkü Karlı, Dilek Soylu nezdinde tüm bağışçılara teşekkürlerini sunduğunu belirterek çocukların rahat edebileceği, hastane için çok güzel bir oda kazandırıldığını söyledi.

Projenin kendisini oldukça duygulandırdığını belirten Uluslararası Lions Kulüpleri 118 R Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Teoman Akçalı da,  inşa edilen bu odanın tüm çocuklara sağlık ve sıhhat getirmesi temennisinde bulundu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv